Indholdsfortegnelse:

Joe Diffie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Joe Diffie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Joe Diffie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Joe Diffie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Joe Diffie - Is It Cold In Here 2024, April
Anonim

Joe Logan Diffies nettoværdi er $36 millioner

Joe Logan Diffie Wiki Biografi

Joe Logan Diffie blev født den 28. december 1958 i Tulsa, Oklahoma, USA, og er en countrysanger/sangskriver, sandsynligvis bedst kendt for sine fem nummer et hits: "Hjem", "If the Devil Danced (In Empty Pockets)", "Third Rock from the Sun", "Pickup Man" og "Bigger Than the Beatles".

En kendt singer-songwriter, hvor rig er Joe Diffie? Kilder oplyser, at Diffie har tjent en nettoværdi på over 36 millioner dollars fra begyndelsen af 2017. Hans rigdom er blevet akkumuleret i løbet af hans musikkarriere, som begyndte i slutningen af 1980'erne.

Joe Diffie nettoværdi $36 millioner

Diffie er opvokset i en musikalsk familie, hvor hans far spillede guitar og banjo, og hans mor var sanger. Hans karriere i musikken startede, da han kun var fire år gammel, og optrådte i sin mosters countrymusikband. Han gik på Cameron University i Lawton, Oklahoma, men forlod til sidst college og tog flere job, såsom at arbejde i oliefelter og senere i et støberi.

Omkring dette tidspunkt blev Diffie medlem af Higher Purpose, en gospelgruppe, og sluttede sig senere til Special Edition – et bluegrass-band – og åbnede sit eget pladestudie. Men på grund af økonomiske problemer blev han tvunget til at sælge studiet og flyttede til Nashville, Tennessee i 1986, hvor han begyndte at arbejde hos Gibson Guitar Corporation. Det var her, hans musikkarriere endelig tog fart. Efter at have udgivet flere demoer, skrev han under med Epic Records i 1990, og udgav sit debutalbum "A Thousand Winding Roads". Dens singler "Home" og "If the Devil Danced (In Empty Pockets)" gik hele vejen til #1 på countryhitlisterne, hvilket gjorde det muligt for Diffie at vinde stor popularitet, plus at hans nettoformue begyndte at vokse.

Hans fjerde album, "Third Rock from the Sun" fra 1994, scorede yderligere to nummer et hits med titelnummeret og sangen "Pickup Man". Hans femte og sidste nummer et single kom med sangen "Bigger Than the Beatles", fra hans femte album "Life's So Funny", og han fortsatte med at indspille yderligere to albums under etiketten. At opnå en sådan succes med sin musik gjorde det muligt for Diffie at nå et højt berømmelsesniveau og samle en fanskare, der spænder over hele kloden. Alle disse triumfer bidrog også til væksten af hans nettoværdi.

I 2001 skrev Diffie kontrakt med Monument Records og udgav albummet "In Another World", hvor titelnummeret nåede #10 på Billboard Hot Country Singles & Tracks. To år senere skrev han kontrakt med det uafhængige Broken Bow Records, men udgav kun ét album for dette label, 2004 "Tougher Than Nails".

Efter sin afgang med Broken Bow fortsatte Diffie med at turnere og optræde på mindre spillesteder og amtsmesser. Han udgav et livealbum i 2008, hvorefter han skrev kontrakt med Rounder Records, og udgav albummet "Homecoming: The Bluegrass Album" i 2010, efterfulgt af "All in the Same Boat", et samarbejde med Aaron Tippin og Sammy Kershaw, hans sidste studiealbum.

Ud over sine fem nummer et hits har Diffie også indspillet yderligere 12 top ti singler og 10 top 40 hits, et bevis på en forbløffende karriere. Udover at være en talentfuld sanger, har han også været en anerkendt sangskriver, som har skrevet hits for artister som Tim McGraw, Conway Twitty og Jo Dee Messina, for at nævne nogle få. Alt dette har gjort ham i stand til at samle en betragtelig formue.

I sit personlige liv har Diffie været gift tre gange, først med Janise Parker i 1982, mens han stadig gik på college; han har to børn fra dette ægteskab. Efter deres skilsmisse i 1986 giftede han sig i 1988 med Debbie Jones, som han også har to børn med; de blev skilt i 1996. Fra 2000 har Diffie været gift med Theresa Crump, som han har et barn med.

Sangerinden er involveret i filantropi. Han holdt velgørenhedskoncertturneringer i løbet af 90'erne og begyndelsen af 2000'erne for at støtte en non-profit organisation til uddannelse af mentalt og fysisk svækkede børn kaldet First Steps.

Anbefalede: