Indholdsfortegnelse:

David Marks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
David Marks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: David Marks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: David Marks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

David Marks nettoværdi er $20 millioner

David Marks Wiki-biografi

David Lee Marks blev født den 22. august 1948 i Californien, USA, og er en guitarist, sanger og sangskriver, bedst kendt for at være medlem af rockbandet The Beach Boys.

Så hvor rig er David Marks lige nu? Ifølge kilder har Marks etableret en formue på over 20 millioner dollars i begyndelsen af 2017. Den vigtigste kilde til hans rigdom har været hans musikkarriere, som begyndte i begyndelsen af 1960'erne.

David markerer en nettoværdi på 20 millioner dollars

Da han voksede op i Hawthorne, Californien, på den anden side af gaden fra Wilson-familien, blev Marks venner med Wilson-brødrene Brian, Dennis og Carl i sine teenageår. Brødrene sang og spillede sammen som et garageband kaldet The Beach Boys, styret af deres far Murry, og Marks optrådte af og til med dem. Efter at han fik en guitar i julegave af sine forældre, tog han timer hos John Maus (senere John Walker fra Walker Brothers). Han og Carl udviklede hurtigt deres egen unikke stil med at spille guitar, hvilket imponerede Carls ældre bror Brian, som var ved at omdanne bandet på det tidspunkt, og forsøgte at tiltrække et større label.

I 1961 udgav bandet deres single "Surfin'", og fik deres første smag af berømmelse, da sangen blev et stort radiohit. Marks var dog ikke en del af det, da han først officielt sluttede sig til The Beach Boys i 1962, som 13-årig, som bandets rytmeguitarist, og blev en af underskriverne på dets pladekontrakt med Capitol Records. Han fortsatte med at tilbringe de næste to år med at optræde med bandet på deres første fire studiealbum og deres tidlige hits som "Surfin Safari", "Surfin USA", "409", "Shut Down", "In My Room", "Surfer Girl" og "Be True to Your School", samt på adskillige turnéer og koncerter. Dette gjorde det muligt for ham at opnå et højt niveau af popularitet og tjene en betydelig nettoværdi. Men efter et skænderi med Murry Wilson forlod Marks The Beach Boys i 1963.

Det år overtog han en vens garageband, The Jaguars, og omdøbte dem til The Marksmen. Bandet fortsatte med at skrive under med Herb Alperts A&M Records og derefter med Warner Bros. Records, og udgav en single. Men på trods af deres regionale succes med at pakke koncertsteder rundt omkring i Californien, blev gruppen opløst i 1965.

Året efter spillede Marks med Casey Kasems Band Without a Name, og senere med bands og kunstnere som The Moon, Delaney og Bonnie, Colors og Warren Zevon. I slutningen af 60'erne flyttede han til Boston for at studere jazz og klassisk guitar som privatstuderende ved Berklee College of Music og New England Conservatory of Music.

Efter at have afslået The Beach Boys' tilbud om at slutte sig til dem igen, fortsatte Marks med at blive studiemusiker og spillede med forskellige kunstnere, såsom Buzz Clifford, Gary Busey, Carl Radle, Warren Zevon, Jim Keltner, Leon Russell og Delbert McClinton, for at nævne nogle få, hvilket styrker hans status som en kendt musiker og forbedrer hans rigdom.

Han blev genforenet med The Beach Boys i 1997, efter kræften havde sat Carl Wilson på sidelinjen. Han blev dog tvunget til at forlade bandet i 1999, på grund af hepatitis C. Han blev en del af bandet igen i 2012, for et nyt album og en stor genforeningsturné, og har siden lavet et par albums og optrædener med nogle medlemmer af The Beach Boys.

Udover sin karriere inden for musikken har Marks også skrevet en selvbiografi. Bogen fra 2007 med titlen "The Lost Beach Boy", skrevet sammen med Beach Boys-historikeren Jon Stebbins, dækker hans liv og karriere med og uden The Beach Boys.

Når det kommer til hans personlige liv, er Marks gift med Carrieann Haight, som han har et barn med.

Anbefalede: