Indholdsfortegnelse:

Jonah Hills nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jonah Hills nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jonah Hills nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jonah Hills nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: War Dogs Official Trailer #1 (2016) - Miles Teller, Jonah Hill Movie HD 2024, April
Anonim

Jonah Hills nettoværdi er $30 millioner

Jonah Hill Wiki Biografi

Jonah Hill Feldstein, blot kendt som Jonah Hill, er en amerikansk komiker, skuespiller, manuskriptforfatter og filmproducent, der har været i stand til at opbygge en nettoværdi på op til 30 millioner dollars. I dag er Hill mest kendt for sine optrædener i film som "Knocked Up", "Get Him to the Greek", "Superbad", "Funny People", "21 Jumps Street" og "Moneyball". Desuden lavede han en fantastisk tilføjelse til sin nettoværdi efter at have skabt den berygtede tv-serie med titlen "Allen Gregory", som blev sendt på Fox indtil 18. december 2011. Disse serier fik dog mange negative anmeldelser og blev officielt aflyst.

Jonah Hills nettoværdi $30 millioner

Jonah Hill Feldstein blev født den 20. december 1983 i Los Angeles, Californien, USA. Vi er opvokset i en jødisk familie: Mor Sharon Lyn er kostumedesigner og modestylist, mens hans far Richard Feldstein er kendt som tour-revisor for det berømte rockband Guns N’ Roses. Hill gik på Center for Early Education før skolegang og studerede derefter på to forskellige skoler i Santa Monica. Efter endt uddannelse gik han på Bard College, og han var også elev på The New School, som har specialiseret sig i musik og sport.

Omtrent på det tidspunkt startede Jonah sin karriere som komiker. Hill forsøgte at øge sin nettoværdi, mens han spillede skuespil i barer, og selvom han ikke tjente ret meget, hjalp det ham med at skabe en lille gruppe fans, og det var det første skridt i hans fremtidige karriere. Selvfølgelig kunne ingen vide, hvor rig Jonah Hill ville blive efter et par år mere.

I løbet af hans karriere som skuespiller steg J. Hills nettoværdi forbløffende. Han har medvirket i 35 forskellige film og 12 tv-serier. Hans første optræden i en film var i 2004, da han havde en rolle i en film kaldet "I Heart Huckabees", også kendt som "I Love Huckabees", instrueret af David O. Russell. Så spillede han en eBay-kunde et år senere i "The 40 Year Old Virgin" instrueret af Judd Apatow.

I dag er Jonah Hill stadig aktiv som skuespiller og fortsætter med at opbygge sin nettoformue. I 2013 filmede han to film - "This Is the End", hvor han spillede sig selv og "The Wolf of Wall Street" som Donnie Azoff. I 2014 har han allerede medvirket i fire forskellige film, og en mere ("True Story" instrueret af Rupert Goold) vil blive udgivet i år. J. Hill skal også være stemmeskuespiller i "Sausage Party", som bliver filmet lige nu, i 2014, og det kommer til at dukke op på skærmen i 2016. Han er også en executive producer af "Sausage Party". Så det er ikke så mærkeligt, at Johan Hills nettoformue fortsætter med at stige.

I løbet af sin karriere har Jonah Hill været nomineret til adskillige priser, men kun vundet tre gange. Hans første pris, Hill modtog i 2011 - det var Palm Springs International Film Festival Award for Creative Impact in Acting Award for sin rolle i "Moneyball", og i 2013 vandt han yderligere to priser for sin præstation i "The Wolf of Wall Street".

Anbefalede: