Indholdsfortegnelse:

Steve Mariuccis nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Steve Mariuccis nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Steve Mariuccis nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Steve Mariuccis nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Steve Mariuccis nettoværdi er $16 millioner

Steve Mariucci Wiki Biografi

Stephen Ray Mariucci blev født den 4. november 1955 i Iron Mountain, Michigan, USA, og er en sportscaster og tidligere fodboldtræner, bedst kendt som cheftræner for NFL-hold som San Francisco 49ers (1997-2002) og Detroit Lions (2003-2005). Mariuccis karriere startede i 1978.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Steve Mariucci er fra begyndelsen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Mariuccis nettoværdi er så høj som $16 millioner, et beløb tjent gennem hans succesrige karriere som træner. Ud over sit trænerarbejde i NFL har Mariucci også fungeret som tv-sportscaster, hvilket også har forbedret hans rigdom.

Steve Mariuccis nettoværdi 16 millioner dollars

Steve Mariucci voksede op i Michigan, hvor han gik til Iron Mountain High og spillede fodbold, basketball og var på baneholdet. Steve studerede senere ved Northern Michigan University og var tre gange All-America (Division II) quarterback, før han fortsatte med at træne running backs ved sin alma mater i 1978.

Fra 1980 til 1982 arbejdede Mariucci som quarterbacks træner i Cal State Fullerton og trænede senere wide receivers i Louisville (1983-1984). I 1985 underskrev Steve sin første professionelle kontrakt med United States Football Leagues Orlando Renegades, mens han det næste år sluttede sig til USC som bred modtagere og træner for specialhold. Han fortsatte med at tjene i den samme stilling i Californien fra 1987 til 1989, og i 1990 blev Steve deres offensive koordinator.

Mariuccis første NFL-oplevelse kom i 1992, da han kom til Green Bay Packers som quarterback-træner, men efter at have tilbragt fire sæsoner med Packers, vendte Steve tilbage til California State i 1996, hvor han fik jobbet som cheftræner. Året efter blev Mariucci dog hyret af San Francisco 49ers til at blive deres nye cheftræner og gik videre til en rekord på 13-3 i den regulære sæson, men efter at have besejret Minnesota Vikings tabte 49ers til Green Bay Packers i National fodboldstævne.

I 1998 førte Mariucci 49ers til rekorden 12-4 og nåede igen eftersæsonen, men tabte til de endelige NFL-mestre, Atlanta Falcons, 18-20 i divisionsrunden. Det lykkedes ham ikke at nå slutspillet i 1999 og 2000, men vendte tilbage i 2001 med en 12-4 sæson, da de tabte til Green Bay Packers i et wild card-spil. Steves sidste år med 49ers bragte ham endnu en playoff-optræden, men efter at have elimineret New York Giants i en mindeværdig kamp, blev San Francisco knust 31-6 af Tampa Bay Buccaneers, som bliver Super Bowl-mestrene.

I januar 2003 fyrede 49ers Mariucci, men efter en måned skrev han under på en kontrakt med Detroit Lions. Steve blev hos Lions indtil 2005, men det lykkedes ikke at nå eftersæsonen i tre sæsoner der, hvor han optog 5-11, 6-10 og 4-7 sæsoner, før han blev fyret af den samme General Manager, som gav Mariucci 25 millioner dollars i fem år. Hans sidste kamp var Thanksgiving Day-tabet til Atlanta Falcons, 27-7. I sine ni sæsoner som NFL-cheftræner har Mariucci en 72-67 regulær og 3-4 playoff-rekord. Han besluttede ikke at vende tilbage til coaching, men sluttede sig til NFL Network for at arbejde som analytiker på "NFL GameDay Morning", og selvom han var forbundet med forskellige jobs på college- og pro-niveau, har han ikke trænet noget hold siden.

Med hensyn til hans personlige liv er Steve Mariucci gift med Gayle; de har fire børn og bor i øjeblikket i Monte Sereno, Californien.

Anbefalede: