Indholdsfortegnelse:

Jason Collins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jason Collins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jason Collins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jason Collins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: How Jason Collins Came Out to His Twin Brother | Oprah's Next Chapter | Oprah Winfrey Network 2024, Kan
Anonim

Jason Collins nettoværdi er $16 millioner

Jason Collins løn er

Image
Image

$1,3 millioner

Jason Collins Wiki Biografi

Jason Paul Collins blev født den 2. december 1978 i Northridge, Californien, USA, og er anerkendt for at være en tidligere professionel basketballspiller, der spillede som center i National Basketball Association (NBA) for hold som New Jersey Nets, Atlanta Hawks og Brooklyn Nets. Hans professionelle karriere var aktiv fra 2001 til 2014.

Så har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Jason Collins er fra begyndelsen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at den samlede størrelse af Jasons nettoværdi er over 16 millioner dollars, et beløb, der for det meste er blevet akkumuleret gennem hans succesfulde involvering i sportsindustrien som professionel basketballspiller.

Jason Collins nettoværdi $16 millioner

Jason Collins er tvillingebror til Jarron Collins, som også var en professionel NBA-spiller. Han gik på Harvard-Westlake School i Los Angeles, Californien, hvor han begyndte at spille på skoleholdet sammen med sin tvillingebror. De vandt to California Interscholastic Federation-statstitler med en samlet rekord på 123-10, og de slog også rekorden med 1.500 rebounds. Efter studentereksamen meldte han sig ind på Stanford University og fortsatte med at spille med Jarron på college-holdet - Stanford Cardinal. Han udmærkede sig som basketballspiller og blev udnævnt til All-Pac-10 førstehold og tredjeholds All-American hold af National Association of Basketball Coaches (NABC) i 2001. Han afsluttede sin college-karriere med.608 field goal procent og 89 skud.

På ingen tid begyndte Jasons professionelle spillerkarriere, da han i første runde af 2001 NBA-draften blev valgt som det 18. samlede valg af Houston Rockets, så han underskrev en rookie-kontrakt, som markerede begyndelsen på hans nettoværdi. Nets nåede NBA-finalen i 2002, og inden næste sæson blev Jasons kontrakt forlænget med fem år mere til en værdi af 25 millioner dollars, hvilket tilføjede et betydeligt beløb til hans nettoværdi. En af hans bedste sæsoner var sæsonen 2004-2005, hvor han begyndte at spille på centerpositionen med et gennemsnit på 6,4 point og 6,1 rebounds per kamp.

Han blev hos Nets indtil 2008, hvor han blev byttet til Memphis Grizzlies, men tilbragte derefter den følgende sæson med Minnesota Timberwolves, hvor hans bedste kamp var mod Phoenix Suns, hvor han scorede 8 point og havde 6 rebounds; men da hans kontrakt udløb, blev han givet afkald på holdet.

Sæsonen 2009-2010 begyndte Jason som medlem af Atlanta Hawks, hvor han blev hos holdet i to sæsoner og havde i gennemsnit 1,5 point og 1,6 rebounds per kamp. Under sin tid hos Hawks blev han kåret som "det bedste forsvar på hele året" af Orlando Magic-træneren Stan Van Gundy.

I 2012 skrev han under med Boston Celtics, og optrådte for holdet i 32 kampe, men i det følgende år blev Jason byttet til Washington Wizards, hvor han spillede i seks kampe. Efter 2012-2013-sæsonen sluttede blev han en fri agent og spillede ikke basketball før 2014, da han underskrev en kontrakt med Brooklyn Nets, og blev den første offentligt homoseksuelle spiller, der var medlem af nogen af de fire store nordamerikanske pro-sportsligaer, hvilket øger hans nettoformue yderligere; dog gik han samme år på pension.

Når vi taler om sit personlige liv, er Jason Collins åbenlyst homoseksuel, og han er i et forhold med producer Brunson Green. Tidligere datede han den tidligere WNBA-center Carolyn Moos, som han planlagde et bryllup med i 2009, men det blev aflyst. Hans nuværende bopæl er i Los Angeles, Californien. I fritiden er han aktiv på sin officielle Twitter-konto.

Anbefalede: