Indholdsfortegnelse:

Tony Dows nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Tony Dows nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Tony Dows nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Tony Dows nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Tony Dows nettoværdi er $4 millioner

Tony Dow Wiki Biografi

Tony Lee Dow blev født den 13. april 1945 i Hollywood, Californien, USA. Han er en velkendt person i Hollywood-filmindustrien på grund af hans langvarige engagement som filmproducent, instruktør og skuespiller.

Så hvor rig er Tony Dow? Kilder anslår, at hans nuværende nettoformue er 4 millioner dollars. Det meste af det har han akkumuleret ved at arbejde som professionel Hollywood-skuespiller i mere end 50 år.

Tony Dows nettoværdi $4 millioner

Tony Dows interesse for filmindustrien kunne have været relateret til det faktum, at hans mor, Muriel Virginia Dow, var en stuntkvinde og en filmdobbelt på det tidspunkt, hvor Tony var barn og teenager. Tony havde dog utvivlsomt et skuespiltalent, som blev bevist, da han formåede at vinde audition for en rolle i sitcom "Leave It to Beaver" i 1957, på trods af at han ikke havde nogen erfaring med skuespil på det tidspunkt. Dette var den rolle, der måske havde størst indflydelse på at bygge et solidt grundlag for Tony Dows skuespillerkarriere, selvom han kun modtog én pris – Young Artist Award som nominering af "Former Child Star Lifetime Achievement Award" i 1988, efter at have arbejdet i show i seks år. Det var også en solid start på hans nettoformue.

I de næste par år efter "Leave It to Beaver" optrådte Tony i flere afsnit af andre tv-shows, såsom sitcom "My Three Sons" (i 1964), dramaserien "Mr. Novak" (mellem 1963 og 1965) og teen-sæbeoperaen "Never Too Young" (i 1965). Tony fortsatte med at arbejde i tv indtil slutningen af 90'erne, og hans nettoformue fortsatte med at vokse, for eksempel medvirkede han i 1975 i det populære medicinske tv-drama "General Hospital".

Mens Tony Dow mest er kendt som tv-skuespiller, har han medvirket i et par film i løbet af sin karriere, herunder tv-gyserfilmen "Death Scream" i 1975, komediefilmen "The Kentucky Fried Movie" i 1977, tv-komediefilmen "High" School USA" i 1983, komedie "Back to the Beach" og komediefilm "Dickie Roberts: Former Child Star" i 2003.

Bortset fra, Tony Dow er også kendt som producer, instruktør og specialist i visuelle effekter, især inden for science fiction-genren, og disse involveringer har uden tvivl bidraget til at opbygge hans nettoværdi. Tony bidrog til de visuelle effekter af 1996-sæsonen af den fænomenale britiske science fiction-tv-serie "Doctor Who", og et par afsnit af rumopera-tv-serien "Babylon 5". Han instruerede også et afsnit af den amerikanske science fiction-tv-serie "Star Trek: Deep Space Nine" i 1998.

Interessant nok kan nogle mennesker også genkende Tony Dow som en billedhugger, der er kendt for sine strålende abstrakte værker, der skildrer surrealistiske figurer.

I sit personlige liv har Tony Dow aldrig været gift og har ingen børn. Han er kendt for at have lidt af depression i nogle perioder af sit liv, hvilket positivt har opmuntret ham til at deltage i selvhjælpsvideoer, herunder produktionen "Beating the Blues" (1998). Den negative effekt er dog, at Tony ikke har deltaget som skuespiller i nogen film siden 2003.

Anbefalede: