Indholdsfortegnelse:

Mike Krahuliks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Mike Krahuliks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Mike Krahuliks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Mike Krahuliks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Mike Krahuliks nettoværdi er $5 millioner

Mike Krahulik Wiki Biografi

Mike Krahulik blev født den 25thseptember, 1977 i Spokane, Washington State, USA. Han er en tegneserieskaber kendt for web-tegneserien "Penny Arcade" (1998 – nu). Mike Krahulik er også genkendt af et online kaldenavn Gabe eller Jonathan Gabriel. Mere, Mike er også kendt som medstifter af velgørenhedsorganisationen "Child's Play", som donerer spil og legetøj til børnehospitaler over hele verden.

Hvor meget er Mike Krahuliks nettoværdi? Det er blevet rapporteret, at den direkte størrelse af hans formue er så meget som 5 millioner dollars i slutningen af 2015, tjent i løbet af hans karriere på næsten 20 år.

Mike Krahuliks nettoværdi 5 millioner dollars

"Penny Arcade" er en engelsk web-tegneserie og blog, skabt af to forfattere og følger videospil skrevet af Jerry Holkins og illustreret af Mike Krahulik. "Penny Arcade" er en af de mest populære web-tegneserier på internettet. og blev først udgivet den 18.thnovember 1998, hvilket gør udgivelsen til en af de ældste stadig jævnligt opdaterede web-tegneserier. Nye tegneserier vises online hver mandag, onsdag og fredag, og er baseret på forfatternes to alter egoer, Tycho Brahe og Jonathan Gabriel ("Gabe"). De to karakterer bruger meget tid på at kræve og kommentere computer- og videospil, og et andet hovedtema i striben er deres stridigheder. Ofte reflekterer Strips godt over hverdagsting, som andre hjemmesider, familiesammenkomster osv.

"Penny Arcade" er kilden til at leve for Krahulik og Holkins, hvilket betyder, at de investerer al deres tid på denne side. Donationer blev tidligere accepteret, men nu bæres siden udelukkende af reklamer og promovering. Hjemmesiden besøges dagligt af tusindvis af mennesker, hvilket gør den ekstremt vellykket, og faktisk havde "Penny Arcade" i 2010 3,5 millioner læsere. Det menes, at antallet af fans stiger konstant, så Mike Krahuliks nettoværdi fortsætter sandsynligvis også med at stige.

Tæt forbundet med bloggen og tegneserien "Penny Arcade" er videospillet "Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness" udgivet i 2008. Det er blevet udgivet gennem Linux, Mac OS X, Windows og Xbox Live Arcade og PlayStation Network. Hvad mere er "Penny Arcade: The Series" (2010), realityprogrammet er også blevet udgivet. Selvfølgelig føjede disse projekter sig til Mikes nettoværdi.

"Penny Arcade" vandt en række priser, som igen har været med til at øge den direkte størrelse af nettoværdien af dets skabere Holkins og Krahulic. I 2009 vandt de Project Fanboy Award i kategorien Best Webcomic, og i 2010 vandt Krahulik, Holkins og Khoo Ambassador Award for deres bidrag til spilindustrien. Samme år blev de opført som de mest indflydelsesrige personer i "Time 100" af magasinet Time. I 2015 blev de to (Krahulic og Holkins) udnævnt til Multimedia Empire Builders.

Mike Krahulik1
Mike Krahulik1

Desuden lancerede Mike og Jerry tv-serien "Strip Search" (2013 – nu), som er skrevet og produceret af Krahulik. Derudover optrådte han som sig selv i tv-serien "A World of Her PWN" (2009) og tv-serien "Table Top" (2009).

Endelig, i tegneseriens personlige liv, er han gift med Kara Krahulik, som også har et komisk alter ego ved navn Kara. Familien har to børn og bor i Seattle, Washington State.

Anbefalede: