Indholdsfortegnelse:

Samantha Barks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Samantha Barks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Samantha Barks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Samantha Barks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Disney's Frozen - I Can’t Lose You with Samantha Barks and Stephanie McKeon | West End performance 2024, Kan
Anonim

Samantha Barks nettoværdi er $2 millioner

Samantha Barks Wiki Biografi

Samantha Jane Barks er en Laxy, Isle of Man-født sangerinde og skuespillerinde, som er bedst kendt for sin optræden i BBCs tv-talentshow "I'd Do Anything" i år 2008. Hun har også været aktiv som skuespillerinde, som f.eks. hun medvirker i Disney-serien "Groove High". Samantha er født den 2. oktober 1990 og har været aktiv inden for sang og skuespil siden 2007.

Et velkendt navn i underholdningsindustrien for sit talent inden for sang såvel som i skuespil, hvor rig er Samantha Barks i 2015? På nuværende tidspunkt har Samantha en nettoværdi på 2 millioner dollars. Det er klart, at den største kilde til hendes indtægt er hendes engagement i underholdningsindustrien. Både hendes skuespilprojekter såvel som sangkarriere har betalt hende i millioner, hvilket gør Samantha til en multimillionær på så kort en periode af hendes karriere.

Samantha Barks nettoværdi $2 millioner

Opvokset i Laxy tog Barks eksamen fra Ninian's High School, før hun tog til London for A-niveauer, som hun studerede på The Arts Educational Schools. I løbet af sin skolegang var Barks tilbøjelig til at have en karriere i showbusiness, faktisk at tage dansekurser fra hun var tre år gammel og altid ønsket at have en karriere som sanger og performer. I 2007 udgav Barks sit første album med titlen "Looking In Your Eyes", som kun solgte 600 eksemplarer på markedet. Hun viste dog til sidst sit talent inden for sang, da hun blev en del af talentprogrammet "I'd Do Anything" og sluttede på tredjepladsen. Det var dog starten på hendes nettoformue.

Dette udseende gav Samantha inspirationen til at have en karriere i showbusiness og skaffede hende en vis popularitet. Senere fortsatte hun med at spille hovedrollen i Disney-showet "Groove High" i 2012, som var på samme tid, som hun debuterede i Hollywood i filmen "Les Miserables". Denne rolle fik hendes kritikerros, og hun blev nomineret til mange meget velrenommerede priser, hvor hun vandt nogle af dem, herunder "Elle Style Awards", "Glamour Awards" og mere. Siden da har hun medvirket i yderligere fire film, herunder "The Christmas Candle", "Dracula Untold" og andre. Det er klart, at disse film har tilføjet Samanthas nettoværdi betydeligt.

Udover film har Samantha også optrådt i teater og har været en del af skuespil som "Cabaret", "Oliver!", "Chicago" og flere. Hun har også gjort sin sangkarriere sideløbende med skuespil og har udgivet mange singler, herunder "Strong Without You", "Let Go", "Defective", "You Fixed My Broken wings" og andre. Alle disse sangprojekter har fået et navn til Samantha som en populær sangerinde. Det er overflødigt at sige, at de også har hjulpet hende med at øge hendes nettoværdi.

Hvad angår hendes personlige liv, er 25-årige Samantha i øjeblikket single, selvom hun datede Richard Fleeshman, engelsk skuespiller og musiker, indtil 2014. I øjeblikket har hun ventet på, at hendes nye film "A Hundred Streets" skulle udkomme i slutningen af 2015. Lige nu nyder Samantha sin evigt succesrige karriere som skuespiller og sanger, hvilket suppleres af hendes nuværende nettoværdi på $2 millioner.

Anbefalede: