Indholdsfortegnelse:

Scott Weinger nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Scott Weinger nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Scott Weinger nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Scott Weinger nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Scott Weinger best performance (Steve hale/Aladdin) 2024, April
Anonim

Scott Weinger nettoværdi er $12 millioner

Scott Weinger Wiki Biografi

Scott Weinger er en Manhattan, New York-født amerikansk skuespiller, producer og manuskriptforfatter, der er bedst kendt for sin stemmerolle i Disney-filmen Alladin. Også kendt for sin optræden i den populære tv-sitcom "Full House" i fire sæsoner, blev Scott født den 5. oktober 1975 af jødiske forældre. Selvom han indtil videre har arbejdet som manuskriptforfatter, har Scott været aktiv inden for underholdningsområdet siden 1988.

En velkendt Hollywood- og amerikansk tv-skuespiller, hvor rig er Scott Weinger i øjeblikket? Fra 2015 tæller Scott sin nettoværdi til et beløb på $12 millioner. Det er klart, at det meste af hans rigdom kommer fra hans succesfulde karriere som skuespiller såvel som forfatter. Scotts bemærkelsesværdige rolle i filmen "Alladin" og hans involvering i tv-sitcom "Full House" har tilføjet meget til hans rigdom sammen med hans nuværende involvering som forfatter til programmer som "Black-ish" og "Galavant".

Scott Weinger nettoværdi $12 millioner

Scott er opvokset i Hollywood, Florida. Han havde en tilbøjelighed til at optræde som barn, og da han gik i tredje klasse, startede han sin karriere i reklamefilmen for Ideal Toys. Han debuterede i film fra en mindre rolle i "Police Academy 5: Assignment - Miami Beach", så efter et par mindre roller i film og på tv, blev Scott castet i sitcom "The Family Man" som en almindelig kunstner. Han blev dog rigtig populær, da han optrådte i sitcom "Full House" som Steve, kæresten til en af hovedrollerne, D. J. Hans to sæsonlange optræden i sitcom gav Scott ikke kun berømmelse som skuespiller, men hjalp ham også med at hæve sin nettoværdi.

Bortset fra disse er Scott også kendt for sit stemmeskuespil for Aladdin. I løbet af sin skuespillerkarriere har han også optrådt i "Shredder", "Scrubs", "What I Like About You" og mange flere. I øjeblikket har han arbejdet på spin off-serien af "Full House", som udkommer i 2015-16, hvor han vil gentage sin rolle som Steve og uden tvivl øge sin nettoværdi.

Bortset fra skuespil er Scott også kendt for at være god på den akademiske verden, som bevist af hans alma mater på Harvard University.

Fra nu af har Scott arbejdet som forfatter til mange film og tv-serier. Nogle af hans værker inkluderer udsendelserne "Like Family", "What I Like About You", "90210", "The Neighbours" og mange flere, hvoraf de fleste har skrevet, mens nogle han har produceret. Han har også produceret en kortfilm, der går under navnet "The Cricket Player". De fleste af hans næsten 40 værker har været en succes på filmmarkedet og har naturligvis tilføjet meget til hans nettoværdi.

Når han taler om sit personlige liv, er Scott gift med Rina Mimoun, som også er forfatter og tv-producer; parret giftede sig i 2008 og har ikke børn til dato. Med hensyn til Scott har han nu boet sammen med sin kone, stadig arbejdet på sin succesrige karriere inden for underholdning og nyder godt af en nettoværdi på 12 millioner dollars.

Anbefalede: