Indholdsfortegnelse:

Cari Champions nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Cari Champions nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Cari Champions nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Cari Champions nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, April
Anonim

Cari Champions nettoværdi er $750.000

Cari Champion Wiki Biografi

Cari Champion blev født i juni 1975 i Pasadena, Californien, USA. Hun er en prisvindende journalist og tv-personlighed, bedst kendt for at være forankret på The Tennis Channel og vært for ESPN's First Take. Høj, smuk og beskrevet som 'hot', Cari Champion har skabt sit navn i tv-branchen som en bevist anker og vært, og på grund af dette stiger hendes nettoformue fortsat.

Et af de velkendte ansigter i tv- og sportsbranchen, hvor rig er Cari Champion? Kilder anslår, at Caris nettoværdi er $750.000, det meste af det akkumuleret ved at forankre forskellige tv-shows, og hun er specialist i sport.

Cari Champions nettoværdi $750.000

Cari Champion er født og opvokset i Pasadena, Californien. Hun tog hovedfag i engelsk ved University of California, Los Angeles, med en bifag i massekommunikation. Hun blev inspireret af Matea Gold fra Los Angeles Times til at forfølge en karriere inden for journalistik; hun var en fremtrædende taler i sine klasser og skrev også for Daily Bruin. Hun arbejdede på forskellige små tv-kanaler, før hun flyttede til West Virginia, hvor hun havde sit første reportagejob. Hun har udtalt, at hun plejede at arbejde alene, selv med kameraet og stativet, bogstaveligt talt som en kvinde, men hun elskede det, da det var hendes drøm, da hun altid havde ønsket at være journalist. Senere arbejdede hun for Orange County News kanal som reporter, før hun flyttede til West Palm Beach, Florida, hvor hun begyndte at arbejde for WPTV-TV.

Da hun arbejdede for WGCL-TV i Atlanta, blev Cari fyret for at have sagt et banalt ord i luften, men senere blev hun genansat. Senere flyttede hun til Florida, hvor hun dækkede historier om orkanerne i staten. Efter at have set Serena og Venus Williams spille, udviklede hun en interesse for tennis; hun gik til audition for Tennis Channel og blev udvalgt sammen med 50 andre kandidater. Hun kom til kanalen i 2009 og arbejdede som reporter ved retten. Hun har også arbejdet for Starz netværk og shows som "The Insider" og "Hollywood411".

I 2012 sluttede hun sig til ESPN Network som vært for deres nye debatshow kaldet "First Take", hvor hun arbejdede sammen med Stephen A. Smith og Skip Bayless, som er verdenskendte sportseksperter. Senere henvendte hun sig til ESPN for at blive et anker og blev forfremmet i juni 2015, så fra nu af vil hun optræde i morgenudgaver af ESPNs berømte show SportsCentre.

I sit personlige liv har hun aldrig giftet sig og oplyser, at hun i øjeblikket er single. Hun har altid været en fan af basketball, og hendes yndlingshold er Los Angeles Lakers og UCLA Bruins. Hun var engang et mål for en racistisk kommentar fra komikeren Artie Lange, som senere undskyldte til hende, men hun kom aldrig med en offentlig kommentar om det. Hun er aktiv på forskellige sociale netværkssider som Facebook og Twitter og har en stor fanskare. I øjeblikket bor hun i Connecticut.

Anbefalede: