Indholdsfortegnelse:

Jon Lovitz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jon Lovitz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jon Lovitz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jon Lovitz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: KPCS: Jon Lovitz #178 2024, Kan
Anonim

Wiki Biografi

Jonathan Michael Lovitz blev født den 21. juli 1957 i Los Angeles, Californien, USA, i en jødisk familie med rødder, der kan spores til Rusland, Ungarn og Rumænien. Han er komiker og skuespiller, også kendt for sine aktiviteter som sanger, måske stadig bedst kendt for sit arbejde på tv-showet, kaldet "Saturday Night Live", som han arbejdede på fra 1985 til 1990. I løbet af sin karriere har Jon har vundet Mark Twain-prisen, Screen Actors Guild Award og Primetime Emmy Award to gange. Lovitz har arbejdet i film- og tv-industrien i mere end 30 år, og han er nu en af de mest erfarne skuespillere og komikere.

Så hvor rig er Jon Lovitz? Det anslås, at Jons nettoværdi er over $12 millioner, utvivlsomt hovedsageligt opnået gennem hans optrædener i forskellige shows og film. Ud over dette har Jons karriere som komiker også haft stor indflydelse på væksten i hans rigdom. Hans andre aktiviteter har også gjort denne sum penge højere.

Jon Lovitz nettoværdi $12 millioner

Jon studerede ved University of California i Irvine, hvorfra han dimitterede med en grad i teater. Senere mødte han Tony Barr og lærte sammen mere om skuespil på Film Actors Workshop. Snart sluttede Lovitz sig til komedietruppen kaldet "The Groundlings", og begyndte sin karriere som komiker. I 1985 begyndte Jon at arbejde på "Saturday Night Live", og det havde en enorm indflydelse på væksten i Jons nettoformue. Jon arbejdede på dette show indtil 1990, og det er stadig et af de mest berømte projekter, som Lovitz var forbundet med. Andre tv-shows, som Jon har optrådt i, inkluderer "Married…with Children", "Friends", "The Naked Truth", "Two and a Half Men", "New Girl" blandt mange andre. Ud over dette har Jon medvirket i adskillige film, for eksempel "Matilda", "High School High", "Rat Race", "Grown Ups 2", "Casino Jack" og andre. Alle disse optrædener føjede betydeligt til Jon Lovitz' nettoværdi.

Hvad mere er, i 2007 åbnede Jon sin egen komedieklub, kaldet "The Jon Lovitz Comedy Club at Aubergine", senere ændret til "The Jon Lovitz Comedy Club & Podcast Theatre". Desværre blev denne klub lukket i 2014. Det er tydeligt, at Jon er en meget travl person, da han er en del af forskellige kommende film og aktuelle tv-shows og endda også finder tid til at lave stand-up comedy. Uden tvivl hjalp hans hårdtarbejdende personlighed ham til at blive en af de mest anerkendte og erfarne skuespillere, komikere i branchen.

I sit personlige liv holder Jon det privat, men er kendt for at være romantisk forbundet med skuespillerinden Janice Dickenson. Alt i alt kan det siges, at Jon Lovitz er en meget talentfuld personlighed, som har opnået anerkendelse inden for forskellige områder af showbusiness. Da han har arbejdet i denne branche i meget lang tid, kan han dele sin erfaring og viden med nutidige skuespillere og komikere, som først har startet deres karriere. Jon har adskillige fans, der har støttet ham fra begyndelsen af hans karriere og indtil nu, og som også vil støtte ham i fremtiden. Uden tvivl vil Jons præstationer og talent forblive respekteret og hyldet i lang tid i fremtiden, selv når han beslutter sig for at afslutte sin skuespillerkarriere.

Anbefalede: