Indholdsfortegnelse:

Matthew Perrys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Matthew Perrys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Matthew Perrys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Matthew Perrys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Matthew Perry Shutting Jennifer Aniston, Courtney Cox Out Amid Ongoing Health Problems... 2024, April
Anonim

Matthew Perrys nettoværdi er $70 millioner

Matthew Perry Wiki Biografi

Matthew Perry er en amerikansk manuskriptforfatter, tv-producer, skuespiller og en komiker, der har anslået en nettoværdi på 70 millioner dollars. Matthew blev kendt blandt publikum og vandt popularitet efter at have spillet Chandler Bing i en af de bedste NBC sitcoms "Friends" skabt af David Crane og Marta Kauffman. Det er kendt, at Matthews nettoværdi steg, fordi hans løn takket være hans rolle i "Friends" nåede op på $150.000 pr. episode. Selvfølgelig er der flere film, der forklarer, hvor rig Matthew Perry er – for eksempel blev han betalt $5.000.000 for sin rolle i "The Whole Ten Years", $3.000.000 for "The Whole Nine Yards" og $2.500.000 for hans optræden i "Three To Tango".

Matthew Perrys nettoværdi $70 millioner

Matthew Perry blev født den 19. august 1969 i Williamstown, Massachusetts, USA. Hans mor, Suzanne Marie, er canadisk og tidligere pressesekretær for Pierre Trudeau, canadiske premierminister, mens hans far er en tidligere amerikansk model og skuespiller. Matthew er opvokset i Canadas hovedstad - Ottawa. Som teenager var Perry mere interesseret i tennis frem for skuespil, men han debuterede som skuespiller, da han var 18. Så optrådte han i filmen "A Night in the Life of Jimmy Reardon", men han blev faktisk bemærket efter sin rolle i filmen med titlen "Second Chance", hvor han spillede Chazz Russel. Det var tidspunktet, hvor Matthew Perrys nettoværdi begyndte at stige, og kort efter begyndte han at spille Chandler Bing i "Friends".

Som en mand med en høj nettoformue har Matthew Perry været i stand til at købe 3 godser. Den første – Hollywood Hills Home – er et smukt palæ med et fantastisk landskab, som kan ses gennem vinduerne. Desuden ejer han også et hjem i Los Angeles og et Malibu Beach House med en enorm mængde plads indeni. Det er også kendt, at Matthew Perry allokerede en del af sin nettoformue til at købe en BMW 6-serie cabriolet, som han nu kører.

I løbet af sin karriere som skuespiller har Matthew L. Perry været nomineret til mange forskellige priser og endda vundet tre af dem, hvilket også påvirkede Matthews samlede nettoformue. Hans første pris skuespiller vandt i 1995 var for fremragende præstation af et ensemble i en komedieserie af Screen Actors Guild Awards. Fem år senere på grund af sin optræden i en sitcom "Friends", vandt han en TV Guide Awards, og desuden vandt han i år 2004 Teen Choice Award som komedieskuespiller. Det faktum, at han to gange blev nomineret til Emmy Awards, var også med til at opbygge Perrys nettoværdi.

I sit personlige liv er Perry Matthew en af undtagelserne i showbusiness verden - han har aldrig været gift. Selvom han har datet Yasmine Bleeth, Julia Roberts, Lizzy Caplan og Lauren Graham. I dag er Perry stadig aktiv i showbusiness og fortsætter med at hæve sin nettoværdi på trods af, at han var nødt til at gennemføre et 28-dages program for en Vicodin-afhængighed i år 1997. Det ser ud til, at han stadig kommer til at optræde i mange flere film og tv-shows.

Anbefalede: