Indholdsfortegnelse:

Damon Wayans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Damon Wayans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Damon Wayans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Damon Wayans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Damon Wayans Lifestyle, Net Worth, Wife, Girlfriends, Age, Biography, Family, Car, Facts Wiki ! 2024, April
Anonim

Damon Wayans, Jr.s nettoværdi er $35 millioner

Damon Wayans, Jr. Wiki Biografi

Damon Wayans Jr. er en tv- og filmskuespiller, stand-up komiker og forfatter, der har en nettoværdi på 35 millioner dollars. Damon begyndte sin skuespillerkarriere i midten af 90'erne, men blev mere succesfuld i tiåret af 2000'erne, da han begyndte at optræde på populære tv-sitcoms. Damon Wayans Jr. er bedst kendt for sin rolle i "Happy Endings", en tv-komedieserie vist på ABC-kanalen, og en anden komedieserie kaldet "New Girl", som blev sendt på Fox. Disse præstationer forklarer, hvor Damon Wayans' nettoværdi kommer fra.

Damon Wayans Jr. Nettoværdi $35 millioner

Damon Kyle Wayans Jr. blev født i Los Angeles, Californien i 1982. Hans far Damon Wayans er også skuespiller, såvel som hans onkler Keenan Ivory Wayans, Shawn Wayans og Marlon Wayans og hans tante Kim Wayans. Damon Jrs søskende Michael og Cara Mia er også skuespillere.

Damons karriere begyndte i 1994, da han optrådte i en film "Blankman", hvor hans far havde en hovedrolle og spillede Young Kevin. Wayans måtte vente til 2002 for at få sin næste store rolle, og det var igen i hans fars projekt. Denne gang var det en sitcom "My Wife and Kids". Rollen gjorde ikke Damon til en stjerne, men det hjalp ham med at fremme sin karriere på en anden måde, da han også nåede at blive en stabsskribent. Senere fortsatte Damon med at skabe sin egen sketchkomedieserie kaldet "Underground", hvor han også medvirkede. I 2006 viste Wayans sig også som en fremragende stand-up komiker, da han optrådte i HBO-showet "Def Comedy Jam", og i 2009 fik Damon en hovedrolle i en komediefilm "Dance Flick", som var skrevet af en helhed gruppe af Wayans familiemedlemmer. Et år senere udkom "The Other Guys", med Damon Wayans i, samt "Marmaduke", hvor Damon kun bidrog med sin stemme.

Damon Wayans' næste store skridt i hans karriere og i hans nettoværdi kom i 2011, da han blev castet til en sitcom på ABC kaldet "Happy Endings" som en karakter Brad Williams. I dette show arbejdede Wayans sammen med sådanne skuespillere som Eliza Coupe, Zachary Knighton, Elisha Cuthbert og andre. Showet var en stor succes, og det gav også Damon Wayands to nomineringer - NAACP Image Awards-nominering i kategorien Bedste mandlige birolle i en komedieserie og Critic's Choice Television Awards-nominering. Showet sluttede i 2013, efter at have kørt i tre sæsoner.

Samme år, som Wayans begyndte at arbejde i "Happy Endings", blev han også castet til et andet berømt show - "New Girl". Damon optrådte dog kun i én episode og besluttede at opgive "New Girl" og fokusere på sit arbejde i "Happy Endings" i stedet for. Damon vendte tilbage til "New Girl" i 2013, da "Happy Endings" var slut. Han optrådte i fire afsnit af sæson 3 og fik en del som et regulært rollebesætningsmedlem i sæson 4. Disse to berømte shows øgede Damon Wayans' popularitet og selvfølgelig også hans nettoværdi.

Anbefalede: