Indholdsfortegnelse:

Mike Wayans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Mike Wayans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Mike Wayans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Mike Wayans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

$2,5 millioner

Wiki Biografi

Mike Wayans blev født den 28. marts 1985 i Los Angeles, Californien, USA, og er en skuespiller, komponist og komiker, men også kendt som Damon Wayans' søn. Mike har haft bemærkelsesværdige roller i film som "Blankman" (1994), "Dance Flick" (2009) og i tv-serien "My Wife and Kids" (2001-2003) - at følge sin fars fodspor hjalp ham bestemt med at øge hans nettoværdi. Wayans har været et aktivt medlem af underholdningsindustrien siden 1994.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Mike Wayans er fra midten af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Wayans' nettoværdi er 2,5 millioner dollars, som er blevet akkumuleret gennem hans succesfulde karriere som skuespiller, men Mike arbejder også som komponist og stand-up komiker, hvilket også forbedrer hans rigdom.

Mike Wayans nettoværdi $2,5 millioner

Michael Richard Wayans blev født ind i en familie af kendte skuespillere og komikere. Hans far er Damon Wayans, kendt for film som "The Last Boy Scout" (1991), "Blankman" (1994), "Major Payne" (1995), "Bulletproof" (1996) og "Bamboozled" (2000). Mikes mor er Lisa Thorner, og han har lillesøster Cara Mia Wayans. Hans ældre bror Damon Wayans Jr. er kendt for film som "The Other Guys" (2010), "Let's Be Cops" (2014), "Big Hero 6" (2014) og "How to Be Single" (2016). Han er nevø af Nadia Wayans, Marlon Wayans, Shawn Wayans, Dwayne Wayans, Keenen Ivory Wayans, Kim Wayans, Elvira Wayans, Diedre Wayans og Vonnie Wayans.

Mike startede sin skuespillerkarriere i sin fars komediefilm "Blankman" (1994), som en ung Darryl Walker. I modsætning til sin bror Damon Wayans Jr. optrådte Mike ikke ofte i tv og film, så hans næste rolle var i serien "My Wife and Kids" fra 2001 til 2003, skabt og med Damon Wayans i hovedrollen, mens Mike optrådte i fem afsnit spiller sig selv. Han udmærkede sig som komponist i komedie-tv-showet "The Underground" (2006), hvor han komponerede temamusikken til alle 11 afsnit. Wayans har jævnligt arbejdet som stand-up komiker i adskillige klubber i Los Angeles County, og det har hjulpet ham med at øge hans nettoværdi. Hans seneste rolle var i Damien Dante Wayans' komedie "Dance Flick" (2009), med Marlon Wayans, Shawn Wayans og Shoshana Bush i hovedrollerne.

Hvad angår hans personlige liv, har Mike Wayans været i et forhold med Vanessa Simmons i årevis, og parret har en datter. Vanessa er en datter af den berømte rapper Rev. Joseph "Run" Simmons', et af medlemmerne af et kult-hiphop-band "Run DMC". Hun optræder også i reality-programmet "Run's House" på MTV. Vanessa ønskede ikke at gifte sig, mens hun var gravid, og hun sagde, at Mike og hun planlægger et bryllup. De er stadig ikke gift, men havde en uforglemmelig babyshower på Sugar Factory i Hollywood med Simmons og Wayans familierne, sangerinden Tyrese Gibson og mange andre berømtheder.

Anbefalede: