Indholdsfortegnelse:

Lupe Fiascos nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Lupe Fiascos nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Lupe Fiascos nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Lupe Fiascos nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Lupe Fiasco - 100 Chicagos (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Lupe Fiascos nettoværdi er $14 millioner

Lupe Fiasco Wiki Biografi

Lupe Fiasco er født Wasalu Muhammad Jaco og er en velkendt figur i musikindustrien. Det er for nylig blevet annonceret, at nettoværdien af Lupe Fiasco er omkring $14 millioner. Lupe har tjent sin nettoværdi gennem mange bestræbelser, herunder sang, produktion og promovering af sin egen virksomhed. Han har grundlagt pladeselskabet 1st & 15th Entertainment og er administrerende direktør for virksomheden. Fiasco har akkumuleret sin nettoværdi siden 1999.

Lupe Fiasco nettoværdi $14 millioner

Wasalu Muhammad Jaco blev født den 16. februar 1982 i Chicago, USA. Han voksede op i en stor familie med otte søskende.

Lupe Fiasco anses for at være en hip hop kunstner. I løbet af sin karriere har han arbejdet under mærkerne Atlantic og 1st & 15th Entertainment. Lupe Fiasco har tilføjet meget til sin nettoværdi ved at udgive nitten singler, fire studiealbum, seksogtredive musikvideoer, syv soundtracks og ni officielle mixtapes. De mest succesrige singler var 'Superstar' (2007) med Matthew Santos, som nåede tredjepladsen på den amerikanske rap-hitliste og blev certificeret platin i USA; 'The Show Goes On' (2010), som nåede fjerdepladsen på den amerikanske rap-liste og blev certificeret tre gange platin i USA, to gange platin i Australien og guld i New Zealand; og 'Battle Scars' (2012), som nåede topplaceringen på den amerikanske rap-liste og blev certificeret platin i USA, ni gange platin i Australien og to gange platin i New Zealand.

Hans studiealbum var dog mere succesrige. Lupe har udgivet fire af dem som følger: 'Lupe Fiasco's Food & Liquor' (2006), 'Lupe Fiasco's The Cool' (2007), 'Lasers' (2011) og 'Food & Liquor II: The Great American Rap Album Pt. 1' (2012), hvilket har tilføjet meget til hans nettoværdi, da alle fire studiealbum har toppet den amerikanske rap-hitliste. De sidste to albums nåede også topplaceringen på den amerikanske R&B-hitliste, og 'Lasers' har også nået førstepladsen på den amerikanske hitliste. 'Lupe Fiasco's The Cool' og 'Lasers' er blevet certificeret som guld i USA.

Lupe Fiasco har modtaget mange nomineringer og priser i løbet af sin karriere, men den vigtigste var Grammy-prisen, der blev modtaget for sin sang 'Daydreamin' (med Jill Scott) i 2008. Han har været nomineret til Grammy Awards tolv gange, men kun vundet én gang. Han har dog vundet en AOL Music Award, MTV2 Award og USA’s Character Approved Award. I øjeblikket arbejder Lupe på sit femte album med titlen 'Tetsuo & Youth', som udkommer i 2015. I sangene påpeger Fiasco normalt sociale problemer og anses for at være begynderen af bevidst hiphop-bevægelse.

Udover at synge startede Lupe sammen med Charles Patton deres egen virksomhed og grundlagde et uafhængigt pladeselskab med titlen 1st & 15th Entertainment i 2001. Selskabet er også en væsentlig kilde til den samlede mængde af Fiascos nettoværdi og formue. Senere grundlagde Fiasco et andet firma, som producerer forskellige ting fra tøj til legetøj, kaldet Righteous Kung-Fu.

Lupe Fiasco er stadig single.

Anbefalede: