Indholdsfortegnelse:

Alan Thickes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Alan Thickes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Alan Thickes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Alan Thickes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Alan Thickes nettoværdi er $40 millioner

Alan Thicke Wiki Biografi

Alan Willis Thicke blev født den 1. marts 1947 i Kirkland Lake, Ontario Canada. Han er spilvært, skuespiller og sangskriver, nok mest anerkendt for sin rolle i tv-serien "Growing Pains", og for sine egne talkshows "The Alan Thicke Show" og "Thicke of the Night".

Alan Thickes nettoværdi 40 millioner dollars

Så hvor rig er Alan Thicke? Kilder anslår, at hans nuværende nettoformue er 40 millioner dollars, hvor det meste af hans rigdom er blevet akkumuleret gennem hans involvering i tv og film.

Alan Thicke gik på Elliot Lake Secondary School indtil 1965, og derefter University of Western Ontario, hvor han blev medlem af Delta Upsilon-broderskabet. Alans karriere inden for tv begyndte i 1970'erne, som forfatter for Canadian Broadcasting Corporation, og derefter som vært for det populære tv-spilshow "First Impressions", og et par år senere "Animal Crack-Ups", hvilket helt sikkert hjalp hans nettoformuen vokser.

Alan var godt lide af publikum, og fra da af var tv altid den største del af Thickes karriere. Han blev tilbudt sine egne talkshows, som han var vært for, producerede og skrev - "The Alan Thicke Show" og "Thicke of the Night", hvilket øgede hans nettoværdi og popularitet markant. Selvom hans karriere startede med at være vært for tv-shows, fik Alan det meste af sin succes med at optræde i tv-shows, især en situationskomedie med titlen "Growing Pains". Senere medvirkede Alan i den amerikanske tv-serie "Hope & Gloria" og en række andre ikke så kendte tv-serier. I 2008 spillede han sig selv i et afsnit af det populære tv-program "How I Met your Mother". I 2013 deltog han i reality-showet med titlen "Celebrity Wife Swap" og blev i 2014 vært for reality-programmet "Unusually Thicke".

Selvom Alan Thicke for det meste er anerkendt som forfatter og tv-personlighed, har Alan Thicke også medvirket i en række film, herunder komedien "Copper Mountain", direkte-til-video-filmen "Stepmonster", romantisk komedie "Carolina" og krimidramaet "Alpha Dog".”.

Et andet aspekt af Thickes succesrige karriere er hans arbejde som sangkomponist – han er forfatter til temasangene i tv-serierne "Different Strokes" og "The Strokes of Life" samt temasange fra spilprogrammerne "The Wizard of Odds", "Celebrity Sweepstakes" og andre. I løbet af sin karriere er han blevet nomineret til fire Emmy-priser, en Golden Globe for sin præstation i "Growing Pains" og en Gemini Award for sin præstation i "The Trial of Red Riding Hood". Allan Thicke er en berømt berømthed i Canada, og det er blevet bevist, da hans navn blev føjet til "Canada's Walk of Fame" i 2013.

I sit personlige liv har Alan Thicke været gift tre gange. Alan har to sønner fra sit første ægteskab med skuespillerinden Gloria Loring (1970-84), som også er berømt – Robin Thiche er sanger og Brennan Thicke er skuespiller. Han har også en søn ved navn Carter William med sin anden kone Gina Tolleson (1994-99). Alan giftede sig med Tanya Callau i 2005. Efter at have opdraget tre børn besluttede Allan at dele sin visdom om forældreskab med verden i de to bøger, han udgav: "How Men Have Babies: The Pregnant Father's Survival Guide" (1999) og "How to Raise" Børn der ikke vil hade dig” (2006). At være en publiceret forfatter kunne have haft en lille indflydelse på hans nettoværdi.

Anbefalede: