Indholdsfortegnelse:

Ernie Els nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Ernie Els nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ernie Els nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ernie Els nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Ernie Els Demonstrates the Art to a Great Swing 2024, Kan
Anonim

Ernie Els nettoværdi er $75 millioner

Ernie Els Wiki Biografi

Theodore Ernest Els er et berømt navn er sportsindustrien. Det er værd at nævne, at sportsmanden er kendt som Ernie Els. Det er blevet anslået, at Ernie Els' nettoformue har nået summen af 75 millioner dollars. Ernie har tjent sin nettoværdi som professionel golfspiller. Han har fået tilnavnet The Big Easy, da han er en meget høj mand, der formår at spille meget godt og virker afslappet. Els har spillet professionelt siden 1989, så han har akkumuleret sin nettoværdi i mere end femogtyve år.

Ernie Els nettoværdi $75 millioner

Theodore Ernest Els blev født den 17. oktober 1969 i Johannesburg, Sydafrika. Han begyndte at spille golf, da han var otte år gammel. Som tretten år gammel havde han allerede vundet mesterskabet i Eastern Transvaal Junior. I 1984 steg han frem til at vinde mesterskabet i Junior World Golf. I en alder af sytten år brød Ernie Els aldersrekorden for golf og vandt det sydafrikanske amatørmesterskab.

I 1989 begyndte Ernie Els at spille golf professionelt og åbnede på denne måde sin nettoformuekonto. I øjeblikket spiller han på European Tour, som han deltog i i 1992, og på PGA Tour, som Els deltog i i 1994. I løbet af hele sin karriere har han akkumuleret 67 professionelle sejre, som i høj grad har øget Ernies nettoværdi. Els har vundet på PGA Tour 19 gange, på Europatouren 28 gange, en gang på Japan Golf Tour, på Sunshine Tour 16 gange, og 15 gange har han vundet andre mesterskaber, herunder Toyota World Match Play Championship, Nedbank Million Dollar Challenge, Nelson Mandela Invitational og andre mesterskaber.

I løbet af sin lange karriere har Els modtaget en række priser, som uden tvivl har øget hans nettoformue. I 1991 og 1992, 1994, 1995 er han blevet udråbt som vinder af Sunshine Tour Order of Merit. I 1994 blev Ernie Els kåret som PGA Tour Rookie of the Year. I 1994, 2002 og 2003 var han Årets European Tour Player. I 2003 og 2004 blev Els vinder af European Tour Order of Merit. I 2011 blev Ernie Els optaget i World Golf Hall of Fame. Ernie Els er opført i verdens nummer ét mandlige golfspillere.

Ud over at være en stor spiller har han skrevet en klumme i magasinet for golfelskere med titlen 'Gold Digest'. Desuden er han involveret i velgørenhedsarbejde og hjælper fattige teenagere, der er ivrige efter at spille golf. Els har grundlagt The Ernie Els and Fancourt Foundation for at fremme golf blandt uprivilegerede teenagere.

Desuden er Els-designede golfbaner i spil over hele verden. Det forventes, at Ernie Els' nettoformue også vil stige i fremtiden.

I 1988 blev Ernie Els gift med Liezl. Parret har to børn og lever lykkeligt sammen. Familien har tre boliger som følger: i Jupiter, Florida, USA; George Western Cape Sydafrika; og Wentworth England Storbritannien.

Anbefalede: