Indholdsfortegnelse:

Bob Saget Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Bob Saget Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Bob Saget Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Bob Saget Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Clearing Up The Confusing Kardashian Family Tree 2024, Kan
Anonim

Bob Sagets nettoværdi er $100 millioner

Bob Saget Wiki Biografi

Bob Saget er også kendt som Robert Lane Bob Saget. Saget var i stand til at samle sin så utroligt høje nettoværdi, mens han var en amerikansk skuespiller, programvært, komiker, filmproducer og manuskriptforfatter. For året 2014 er Sagets nettoværdi vurderet til mere end $100 millioner, og dette er grunden til, at Bob i dag anses for at være en af de rigeste mennesker, ikke kun i USA, men også i verden.

Bob Saget nettoværdi $100 millioner

Saget har gjort mange bemærkelsesværdige optrædener på tv, for eksempel i tv-showet med titlen "Bob Saget: That Ain't Right", han spillede også Bob fra "Becoming Dick", Dr. Joffe fra "Critical Condition" og Carl fra "Farce" af pingvinerne”.

Robert Lane Saget blev født den 17. maj 1956 i Philadelphia, Pennsylvania, USA. Han voksede op i en middelklassefamilie og gik på Abington Senior High School. At være en af de største komikere var dog ikke den drøm, som Robert havde siden sin barndom. Faktisk havde han planer om at studere medicin, men hans store talent inden for skuespil og hans kreativitet blev bemærket af lærere, og så blev Bob overtalt til at forsøge at tjene sit eget liv som skuespiller og komiker.

Bob Saget startede sin karriere inden for underholdning og showbusiness i 1979, da han lagde stemme til Wurlitzer fra "Outer Touch", og desuden var han også manuskriptforfatter til filmen. Det var dog ikke rigtig vellykket, og senere optrådte Saget i adskillige forskellige film og shows, men kunne ikke tjene penge nok til at tjene et kram beløb af nettoværdi. Men alt ændrede sig i år 1987, da han blev inviteret til at spille Daniel Danny Tanner i Full House, skabt af Jeff Franklin. Denne amerikanske sitcom hjalp Bobs nettoværdi med at opbygge for alvor, og han var endelig i stand til at begynde at tjene rigtige penge.

Efter at have spillet i "Full Hosue" i to år og medvirket i mere end 190 afsnit, fik Robert Saget snart endnu en fantastisk mulighed for at gøre sit navn til et kendt ord - han blev vært for det berømte tv-show med titlen "America's Funniest Home Videos". Han arbejdede der i mere end 8 år, og dette er en af hovedårsagerne til, at Roberts nettoværdi i dag er så forbløffende enorm.

På det tidspunkt begyndte Bob at koncentrere sig meget mere om tv-serier frem for film, og i 1994 spillede han sammen med Brian Bonsall og Heidi Swedberg i komediefilmen "Far og spejder". Desuden kunne Bob der også teste sig selv som executive producer, og selvom filmen ikke var så populær som "Full House", steg Bobs nettoværdi stadig.

En mere bemærkelsesværdig optræden, som øgede Sagets nettoværdi, var i 2005, da han blev inviteret til at optræde i den ekstremt berømte "How I Met Your Mother". Der optrådte han som Ted Mosbys stemme i år 2030, så der er ingen tvivl om, at Bob Sagets anslåede nettoværdi steg endnu mere.

Så nu ved du alt om, hvor rig Bob Saget er.

Anbefalede: