Indholdsfortegnelse:

Tony Blairs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Tony Blairs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Tony Blairs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Tony Blairs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Lauren Booth How became Muslim? 2024, Kan
Anonim

Tony Blairs nettoværdi er $60 millioner

Tony Blair Wiki Biografi

Anthony Charles Lynton Blair blev født den 6. maj 1953 i Edinburgh, Storbritannien. Tony Blair tilhører det britiske arbejderparti, som han blev leder af i 1994, da den tidligere leder John Smith pludselig døde. Tony Blair blev derfor bedst kendt som Storbritanniens premierminister, fra 1997 til 2007. Tony Blairs rolle i Labour-partiet har været en af de vigtigste indkomstkilder, der har bidraget til Tony Blairs nettoformue. Tony har en bror Sir William Blair, som er en High Court Dommer. De har også en søster, Sarah.

Hvor rig er Tony Blair, en af de mest berømte britiske politikere? I øjeblikket er det blevet anslået, at Tony Blairs nettoformue når op på den samlede sum på $60 millioner.

Tony Blairs nettoværdi $60 millioner

Tony Blair tilbragte sine tidlige barndomsår i Storbritannien, i Willowbrae-området i Edinburgh. Hans familie flyttede for det meste, fordi Tonys far var jura-lektor og derfor skiftede universitet. Familien boede også i Adelaide, Australien, indtil de i slutningen af 1950'erne besluttede at vende tilbage for at bo i Durham i Storbritannien.

Tony Blair gik i skole i Durham, The Chorister School, samt Fettes College, en skole i Edinburgh, og flyttede senere til London. På St. John's College, Oxford, kastede Blair sig ud i jurastudier. I løbet af sin studietid var Tony sanger og guitarist i rockbandet "Ugly Rumours", men Tony Blair var stadig kun studerende, og hans nettoværdi voksede ikke særlig hurtigt.

Blair dimitterede fra Oxford i 1975 med en Second-Class Honours BA i jurisprudence. Derefter blev Tony advokat ved en af Inns of Court i London, ved navn Lincoln's Inn. Dette hjalp Tony Blair med at tilføje en vis indkomst til sin nettoformue. Efter sin eksamen meldte Tony sig også ind i Labour Party.

Tony Blair blev en succesrig og indflydelsesrig politiker. Den største del af hans nettoformue kommer således formentlig fra hans positionering i Arbejderpartiet og efterfølgende naturligvis som statsminister. Tony var først medlem af parlamentet for vælgerne i Sedgefield fra 1983 til 2007. Fra 1994 til 1997 var Blair leder af oppositionen og var derefter premierminister i Det Forenede Kongerige fra 1997 til 2007. Med hensyn til sin bredere karriere i politik var Tony Blair Shadow (oppositionens) udenrigsminister for energi fra 1988 til 1989, og senere fortsatte han med at arbejde som Shadow State Minister for Employment, hvor Tony blev indtil juli 1992, og derefter arbejdede som Shadow Home Sekretær fra 1992 til 1994.

Tony Blairs nettoformue blev også øget, da politikeren udgav et par bøger om politik. For blot at nævne nogle af dem er Tony Blair forfatteren til "What Price Safe Society?" (1994), "New Britain: My Vision of a Young Country" (1997), "The Third Way: New Politics for the New Century" (1998), "Superpower: Not Superstate?" (2000), "The Courage of Our Convictions" (2002) og "A Journey" (2010).

Hvad angår sit personlige liv, mødte Tony Blair sin kone på 11 King's Bench Walk Chambers. Cherie Booth, en datter af den berømte skuespiller Tony Booth, er kendt i sig selv som en britisk advokat i England og Wales. Parret giftede sig i 1980 og har budt velkommen til fire børn.

Anbefalede: