Indholdsfortegnelse:

Graham Nortons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Graham Nortons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Graham Nortons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Graham Nortons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Sean Penn Net Worth 2022: Age, Height, Weight, Wife, Kids, Bio-Wiki 2024, April
Anonim

Graham Nortons nettoværdi er $30 millioner

Graham Norton Wiki Biografi

Graham William Walker, bedre kendt under sit kunstnernavn Graham Norton, er en berømt irsk komiker, skuespiller, kommentator, tv-vært og skribent-klummeskribent, som har en nettoværdi på 30 millioner dollars. Han blev født den 4. april 1963 i Clondalkin, en forstad til Dublin, Irland, men han er opvokset i Bandon. I dag er Norton et af de mest anerkendte ansigter på britisk tv, efter at have startet i showbranchen i 1992. Graham Norton er også kendt som en stor forretningsmand: i 1998 etablerede han et produktionsselskab "So Television" med Graham Stuart. Dette firma producerer stadig Nortons chatshows, såsom det berømte "So Graham Norton" og "The Graham Norton Show". Da Norton besluttede at sælge dette firma i 2012, modtog han omkring 28 millioner dollars.

Graham Nortons nettoværdi $30 millioner

Selvom dette beløb udgør en stor del af Grahams nettoværdi, tjener han også millioner af dollars takket være hans skuespil og forfatterskab; i dag når Nortons indkomst $5 millioner om året. En del af hans nettoformue blev modtaget i 2007, da Graham Norton med Claudia Winkelman var vært for den første årlige Eurovision Dance Contest. Senere var han også vært for 2008-konkurrencen i Glasgow. Siden 2009 har Graham Norton været kendt af folk i Storbritannien som BBC-kommentator for den berømte Eurovision Song Contest.

Graham Norton har haft succes ikke kun som Eurovision-kommentator og forretningsmand, men også som skuespiller. Første gang han optrådte på skærmen var i 1996 som Father Noel Furlong i filmen "Father Ted". Senere spillede Graham Mr. Puckov i "Another Gay Movie", udtalte planter på BBC i "Rex the Hunt" og fik endda mulighed for at spille sig selv i et tv-show kaldet "Absolutely Fabulous: Gay". Han har også været vært for et utal af tv-shows, og Grahams stemme er blevet hørt på BBC-radiostationen "BBC Radio 2" siden den 2. oktober 2010, hvor han tog over efter Jonathan Ross.

Graham Norton har skrevet 4 bøger: den første hed "London before the Blitz, 1906-40: from the coming of the motor-car to the breakout of war" og den sidste hed ganske enkelt og kort: "Så mig". I løbet af sin karriere har denne berømte skuespiller og forfatter modtaget nogle priser, den første i 1999 som "Årets Gay Entertainer". Han har siden modtaget den samme pris 5 gange, plus BAFTA TV-prisen for bedste underholdningspræstation for hans tv-shows "So Graham Norton" og "The Graham Norton shows", den sidste var i 2012.

Graham Norton ses normalt køre i sin Lexus hybrid RX 450h. Bilen blev stjålet fra ham for et par år siden, men ejeren var i stand til at finde den i Wandsworth, West London takket være engelsk politi og den unikke bilgenvindingsanordning, som var monteret på den. Når Graham ikke kører sin bil og har lidt fritid, bruger han den sammen med sine to hunde - et terrier-kors ved navn Madge (det blev opkaldt efter den berømte sangerinde Madonna) og labradoodle Madge. Begge hans hunde, som Norton adopterede fra den britiske velgørenhedsorganisation kaldet "Dogs Trust".

Anbefalede: