Indholdsfortegnelse:

Paula Deen nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Paula Deen nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Paula Deen nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Paula Deen nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: PAULA DEEN'S FAMILY KITCHEN 2024, April
Anonim

Paula Deens nettoværdi er $14 millioner

Paula Deen Wiki Biografi

Paula Ann Hiers Deen, blot kendt som Paula Deen, er en berømt amerikansk tv-kok, forfatter, kok, tv-vært såvel som restauratør. Paula Deen blev fremtrædende som kok med et madlavningsshow kaldet "Paula's Home Cooking", som blev sendt på "Food Network" fra 2002 til 2013. Showet fokuserede primært på enkle og velkendte opskrifter og undgik alt for komplicerede retter. Hovedsageligt på grund af showets popularitet, fik Deen mulighed for at spille sammen med Orlando Bloom, Alec Baldwin og Kirsten Dunst i Cameron Crowes film "Elizabethtown", hvor hun spillede rollen som tante Dora. "Paula's Home Cooking" modtog dog en del kritik for måltider med højt kalorieindhold, såvel som Deens afstumpede og racemæssige vittigheder, som var hovedårsagen til netværkets aflysning af showet. Bortset fra "Paula's Home Cooking" lancerede Paula Deen et nyt madlavningsshow med titlen "Paula's Party", som havde premiere på tv-skærmene i 2006. Selvom serien havde en lignende præmis, satte den mere fokus på publikums deltagelse i showet. Samme år var Deen med i en tv-serie kaldet "Cheforgraphy", som giver biografier om berømte kokke.

Paula Deen nettoværdi $10 millioner

En kendt tv-vært og kok, hvor rig er Paula Deen? Ifølge kilder tjente hun i 2013 $500.000 per hver episode af "Paula's Home Cooking", og samme år tjente hun en årsløn på $17 millioner. I 2014 underskrev Deen en investeringsaftale med "Najafi Companies", som beløb sig til $75 millioner. Med hensyn til hendes samlede rigdom anslås Paula Deens nettoværdi til at være $10 millioner, hvoraf det meste hun har akkumuleret fra hendes optrædener på skærmen.

Paula Deen blev født i 1947 i Georgia, USA. Deen lærte madlavning af sin bedstemor som en måde at klare den svære virkelighed, som involverede hendes forældres død, en skilsmisse og praktisk talt ingen penge til at opdrage sine børn. For at tjene penge åbnede Deen en forretning kaldet "The Bag Lady", som hurtigt udvidede sig til en restaurant, der åbnede under navnet "The Lady" i 1991. Gennem årene har Deen etableret adskillige restauranter, hvoraf de mest bemærkelsesværdige er "The Lady & Sons" - som gav hende prisen "International Meal of the Year" - og "The Paula Deen Buffet". Udover at åbne restauranter, fokuserede Deen på at kompilere opskriftsbøger. Hendes første bog med titlen "The Lady & Sons Country Cooking" blev udgivet i 1997.

I 1999 mødte Deen en executive producer George Elliot, som hjalp hende med at optræde i flere afsnit af et program kaldet "Doorknock Dinners". Tre år senere debuterede Paula Deen på tv-skærmene med sit eget madlavningsshow med titlen "Paula's Home Cooking". I årenes løb har Deen været vært for en række shows, herunder "Paula's Party" og "Paula's Best Dishes", og gæstet hovedrollen i serier som "Kathy Griffin: My Life on the D-list" med Kathy Griffin, "Top Chef".” og “Oprahs næste kapitel” med Oprah Winfrey.

Med hensyn til hendes personlige liv, var Paula Deen først gift med Jimmy Deen, med hvem hun havde to børn. De blev dog skilt i 1992, og mere end et årti senere blev Paula Deen i 2004 gift med Michael Groover.

Anbefalede: