Indholdsfortegnelse:

Wayne Knights nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Wayne Knights nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Wayne Knights nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Wayne Knights nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Michelle Beisners nettoværdi er $8 millioner

Michelle Beisner Wiki Biografi

Wayne Eliot Knight blev født den 7. august 1955 i New York City, USA. Når folk hører navnet Wayne Knight, tænker de naturligvis på komedie, og de tager ikke fejl, da han er en skuespiller, der primært er komiker. Han er bedst kendt for sin rolle som postbudet Newman fra tv-programmet "Seinfeld", hvor han medvirkede fra 1992 til 1998. Knights skuespillerkarriere startede i 70'erne, siden da har han medvirket i en række film og Broadway-shows.

Så hvor rig er Wayne Knight i dag? Kilder anslår, at Waynes nettoværdi er $8 millioner, så han er ikke kun populær, men også ret velhavende, efter at have akkumuleret sin formue fra sin skuespillerkarriere over mere end 35 år i branchen.

Wayne Knight nettoværdi $8 millioner

Wayne var stadig meget ung, da hans familie besluttede at flytte til Cartersville, Georgia, så Waynes far kunne arbejde i tekstilindustrien. Som studerende interesserede Wayne sig for sport, især fodbold. Wayne gik derefter på University of Georgia, men droppede ud før eksamen, på trods af at han var en honours-studerende (han dimitterede til sidst i 2008.). Wayne besluttede at forfølge en karriere inden for skuespil, set i bakspejlet den rigtige beslutning, da han faktisk er blevet en berømt skuespiller. Efter at have forladt college gik han på arbejde på Barter Theatre i Abingdon, Virginia, hvor han to år senere fik en praktikplads og blev medlem af Actors' Equity Association og besluttede at tage til New York. Men i starten var det svært for ham at finde et arbejde og tjene til livets ophold. Heldigvis optrådte han efter to år på Broadway, og så begyndte hans skuespillerkarriere.

I 1979 optrådte Wayne Knight for første gang på Broadway-scenen i komedien "Gemini". Senere optrådte han i skuespillene "Mastergate" og "Sweet Charity", hvor han delte scene med Christina Applegate. Wayne Knight er kendt for sine roller i sådanne film fra 80'erne og begyndelsen af 90'erne som "Dirty Dancing" som "JFK", "Basic Instinct" og "Jurassic Park". Knights skuespil i den berygtede forhørsscene med Sharon Stone tiltrak Steven Spielbergs opmærksomhed, og han valgte straks Wayne til at optræde i hans film "Jurassic Park". Wayne har medvirket i andre kendte film som "Dead Again" og "Space Jam". At optræde i så populære film af respektable instruktører som Steven Spielberg og Oliver Stone øgede Knights nettoværdi markant.

Senere fokuserede Wayne Knight hovedsageligt sin skuespillerkarriere på tv, herunder i den førnævnte langvarige "Seinfeld"-serie. Han optrådte også i tv-serierne "Third Rock from the Sun", "CSI: NY" og "That '70s Show". I 2009 optrådte Wayne i et afsnit af tv-serien "Curb Your Enthusiasm", hvor han igen spillede rollen som Newman fra "Seinfeld". I november 2012 optrådte Wayne Knight igen på Broadway i stykket "Elf the Musical", hvor han spillede rollen som julemanden.

Desuden er Wayne stemmeskuespiller og har arbejdet på en række tegnefilm. For eksempel lagde han stemme til elefanten Tantor i "Tarzan" og legetøjsbutikschefen Al McWhiggin i "Toy Story 2".

I sit personlige liv giftede Wayne sig med Paula Sutor i 1996, men parret blev skilt i 2006. I dag har Wayne Knight været gift med sin kone Clare de Chenu siden 2006, og sammen har de en søn.

Anbefalede: