Indholdsfortegnelse:

Ryan Phillippes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Ryan Phillippes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ryan Phillippes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ryan Phillippes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Exclusive: Ryan Phillippe-Agitated with the working man!!10 15 10 HTV 2024, Kan
Anonim

Ryan Phillippes nettoværdi er $30 millioner

Ryan Philippe Wiki Biografi

Mathew Ryan Phillippe blev født den 10thSeptember 1974 i New Castle, Delaware USA, af delvis fransk afstamning, og er kendt af verden som en skuespiller, der har optrådt i storfilm som "I Know What You Did Last Summer", "Cruel Intentions" og "Breach". Men hans karriere indeholder bemærkelsesværdige tv-roller i "One Life to Live" og "Secrets and Lies", som han modtog adskillige priser for, hvilket tilføjede et betydeligt beløb til sin nettoværdi. Hans karriere i underholdningsindustrien har været aktiv siden 1992.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Ryan Phillippe er? Ifølge kilder anslås det, at Ryan Phillippes nettoværdi er 30 millioner dollars, et beløb erhvervet gennem hans succesfulde skuespillerkarriere på tv såvel som på det store lærred. De seneste år har han dog fokuseret på en karriere som instruktør og producent af film.

Ryan Phillippe nettoværdi $30 millioner

Phillippe gik på New Castle Baptist Academy, hvor han udmærkede sig inden for forskellige sportsgrene og fik til sidst et Tae-Kwon-Do sort bælte. Phillippe dimitterede derefter fra Barbizon Modeling and Talent Agency i Wilmington, Delaware. Phillippe kom ind på skuespillerscenen i 1992 i en sæbeopera kaldet "One Life to Live", som blev sendt på ABC indtil 1993. Denne rolle skaffede ham et par små roller i tv-serierne som "Matlock" og "Due South". og filmene "Crimson Tide" i 1995 og "White Squall" i 1996. 1997 var hans gennembrudsår, da han fik en rolle i gyser-blockbusteren "I Know What You Did Last Summer". Denne særlige rolle lancerede ham i den seriøse skuespilverden, skaffede ham flere og flere roller og øgede konstant hans nettoværdi. Phillippe optrådte derefter i film som "Gosford Park", som gav ham en nominering for bedste ensemble-besætning, og han vandt også en pris for fremragende præstation. Hans næste roller var i "Igby Goes Down" i 2002 og i "Crash" i 2005. Efter disse store succeser stagnerede hans karriere en smule, hvor han optrådte i små filmroller. I 2011 vendte han tilbage til tv i den anmelderroste tv-serie "Damage". Derefter forsøgte han sig som instruktør og producer af forskellige film, den, der fik den bedste kritiske anmeldelse, er "Catch Hell" i 2014.

Samlet set rummer hans karriere mere end 40 optrædener på tv og på det store lærred. Han tjente få priser for filmene "Crash" og "Gosford Park" og er også blevet nomineret til forskellige MTV og Teen Choice Awards. Ud over sin skuespillerkarriere har han optrådt i musikvideoer, "Every You, Every Me" af Placebo og "Hey Ya" af Outcast.

Hans personlige liv er ret åbent for verden; han var gift med skuespillerinden Reese Witherspoon fra 1999 til 2007, og parret har to børn. Efter skilsmissen begyndte han at date Abbie Cornish; de gik fra hinanden i 2010. I sommeren 2010 begyndte han at date model\skuespillerinden Alexis Knapp, men de gik fra hinanden i september, selvom Knapp fødte deres datter efter bruddet i 2011. Han anerkendte hendes datter som sin egen; han var til stede ved fødslen. Han er i øjeblikket kærester med den jurastuderende Paulina Slagter. De har været sammen siden 2011.

Anbefalede: