Indholdsfortegnelse:

Rainn Wilsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Rainn Wilsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Rainn Wilsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Rainn Wilsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Happy Birthday!! Rainn Wilson!!!! 2024, Kan
Anonim

Rainn Wilsons nettoværdi er $14 millioner

Rainn Wilson Wiki Biografi

Rainn Dietrich Wilson blev født den 20. januar 1966 i Seattle, Washington USA, af engelsk og norsk afstamning. Rainn er en populær skuespiller, som nok er bedst kendt for sin rolle i tv-showet kaldet "The Office". Wilson spiller ikke kun på dette show, men har også instrueret flere afsnit af det og på denne måde gjort sig selv hyldet som instruktør.

Rainn Wilsons nettoværdi $14 millioner

Så hvor rig er Rainn Wilson? Det anslås, at Rainns nettoværdi er $14 millioner. Hovedkilden til denne sum penge er selvfølgelig Rainns succesrige karriere som skuespiller, men hans andre aktiviteter har også tilføjet hans rigdom.

Rainn Wilsons mor, Shay var skuespillerinde, og far Robert en romanforfatter og kunstner, så der er ingen overraskelse, at han også valgte sin kunstneriske vej i livet. Wilson blev uddannet på Shorecrest High School, hvor han deltog i skolekorpsets aktiviteter. Rainn studerede derefter på Tisch School of the Arts, New York University, hvorfra han dimitterede med en Master of Fine Arts-grad. Rainn ønskede tydeligvis at lære så meget, han kunne om skuespil, og var ikke forgæves, da han nu er en meget succesfuld og anerkendt skuespiller. En af hans første roller var i tv-showet kaldet "One Life to Live", og senere optrådte han også i filmen kaldet "Galaxy Quest".

I 2003 blev Rainn castet i det velkendte tv-show med titlen "Six Feet Under", hvor han havde mulighed for at arbejde med Peter Krause, Frances Conroy, Lauren Ambrose, Jeremy Sisto og andre. Dette show tilføjede meget til Rainns nettoværdi. To år senere i 2005 sikrede Wilson sig rollen, som han blev berømt for over hele verden, nemlig Dwight Schrute i tv-serien "The Office". Succesen og anerkendelsen af dette show, som kørte indtil 2013, havde en enorm indflydelse på væksten i Wilsons nettoværdi.

Udover sin karriere som skuespiller grundlagde Rainn også YouTube-kanalen med titlen "SoulPancake", som er meget berømt, og hvorfra Wilson fik endnu flere fans. Rainn har filmet i andre film og tv-shows, så vi vil sandsynligvis snart se ham arbejde på nye projekter.

Samlet i løbet af sin karriere siden 1990'erne har Rainn Wilson medvirket i over 20 film og næsten lige så mange tv-shows og serier. Han er blevet nomineret til og har vundet forskellige priser, for eksempel Primetime Emmy Award, Eyegore Award, Screen Actors Guild Award, TV Land Award, Writers Guild of America Award og andre. Wilson fortsætter med at filme i film og tv-shows, så vi vil sandsynligvis kunne se ham på skærmene i lang tid, og der er stor chance for, at hans nettoformue vil stige, da Rainn stadig anses for at være en succesfuld skuespiller.

Rainn Wilsons personlige liv er også vellykket, da han har været gift med Holiday Reinhorn siden 1996 - de har en søn og bor nu i Californien sammen med deres tre hunde. Som med mange stjerner er Rainn filantrop og støtter især fundraising til uddannelsesorganisationen The Mona Foundation.

Alt i alt kan man sige, at Rainn Wilson er en fremragende personlighed, som arbejder hårdt for at opnå det, han ønsker. Der er ingen tvivl om, at hans succes vil følge ham i fremtiden.

Anbefalede: