Indholdsfortegnelse:

Patrick Warburtons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Patrick Warburtons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Patrick Warburtons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Patrick Warburtons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Patrick Warburton (Joe Swanson) Reviews Impressions of His Voice | Vanity Fair 2024, Kan
Anonim

Patrick Warburtons nettoværdi er $30 millioner

Patrick Warburton Wiki Biografi

Patrick Jon Warburton, blot kendt som Patrick Warburton, blev født i 1964 i New Jersey. Patrick er en berømt skuespiller, der er bedst kendt for at optræde i sådanne shows som "Seinfeld", "Rules of Engagement", "The Tick" og andre. Hvad mere er, er Patrick berømt for sit stemmearbejde i sådanne projekter som "Family Guy", "Kim Possible", "Bee Movie" og mange andre. I løbet af sin karriere som skuespiller er Patrick blevet nomineret til og har vundet forskellige priser, herunder Boulder International Film Festival Award, Annie Award, New York VisionFest Outstanding Achievement Award og andre. Udover sin skuespillerkarriere har Patrick også arbejdet på at skabe mange videospil, som også har gjort ham mere populær.

Patrick Warburtons nettoværdi på 30 millioner dollars

Så hvor rig er Patrick Warburton? Det anslås, at Patricks nettoværdi er 30 millioner dollars. Selvfølgelig er skuespil hovedkilden til Patrick Warburtons nettoværdi, og denne sum kan blive endnu højere i fremtiden, da Patrick stadig fortsætter sin karriere som skuespiller.

Patrick studerede på Orange Coast College, men afsluttede det ikke, da han ville starte sin karriere som skuespiller og model. I 1990'erne blev Patrick bemærket for sin rolle i showet kaldet "Seinfeld", hvor han arbejdede med Jerry Seinfeld, Michael Richards, Jason Alexander og Julia Louis-Dreyfus. Efter optrædener i dette show voksede ikke kun Patricks nettoværdi, men også populariteten. I 2002 medvirkede han i den meget succesrige film "Men in Black II", som fik ham endnu mere anerkendelse.

Som sagt før er Patrick kendt for sin unikke stemme, og på grund af dette fik han mange roller i animerede film og serier. Hans stemme hjalp ham også med at blive involveret i skabelsen af sådanne videospil som "Call of Duty 4: Modern Warfare", "Skylanders: Giants", "League of Legends", "Metal Arms: Glitch in the System" og mange andre. Denne aktivitet havde også en enorm indflydelse på væksten i Patrick Warburtons nettoværdi. Ud over dette arbejder Patrick også med virksomheder som "Carrier Corporation", "American Express", "Apple Inc.", "Horizon Air" og andre. Så det er tydeligt, at Patrick har meget gang i sit liv.

I sit personlige liv har Patrick Warburton været gift med Cathy Jennings siden 1991, og parret har fire børn.

Alt i alt kan det siges, at Patrick Warburton er en meget interessant personlighed, med en unik stemme, som har givet ham den berømmelse og anerkendelse, som han har nu. Patrick er 50 år gammel, så han kan stadig nå meget i tv- og filmindustrien. Der er ingen tvivl om, at Patrick stadig modtager mange invitationer til at portrættere forskellige roller. Hvis han fortsætter med at arbejde hårdt i fremtiden, er der stor chance for, at han får flere fans og bliver endnu mere berømt. Dette ville også have indflydelse på Patrick Warburtons nettoværdivækst.

Anbefalede: