Indholdsfortegnelse:

Nicholas Brendons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Nicholas Brendons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Nicholas Brendons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Nicholas Brendons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, Kan
Anonim

Nicholas Brendon Schultz' nettoværdi er $6,4 millioner

Nicholas Brendon Schultz Wiki Biografi

Nicholas Brendon Schultz blev født den 12. april 1971 i Los Angeles, Californien, USA, og er en skuespiller, bedst kendt for sine roller som Xander Harris i den meget populære tv-action fantasy-serie "Buffy The Vampire Slayer" (1996-2003), som Kevin Lynch i tv-krimidramaserien "Criminal Minds" (2007-2014), og som Mike i filmen "Coherence" (2013), blandt andre.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Nicholas Brendon er i midten af 2016? Ifølge kilder er det blevet anslået, at Nicholas Brendons nettoværdi er så høj som $6,4 millioner, et beløb han har erhvervet gennem sin succesrige karriere som skuespiller. Hans tv-roller repræsenterer en stor del af hans nettoformue, men også hans filmroller har tilføjet meget til hans nettoformue.

Nicholas Brendons nettoværdi $6,4 millioner

Nicholas har en tvillingebror, som blev født tre minutter efter ham. I sine barndomsår havde han et problem med stammen og begyndte at tage skuespillerkurser for at overvinde det. Han ville også blive baseballspiller, men han blev fokuseret på skuespil i stedet.

Når det kommer til hans uddannelse, studerede han medicin i kort tid, men stoppede og vendte tilbage til skuespil. Nicholas 'karriere begyndte i 1993 med en mindre rolle i sitcom "Married With Children", og besluttede derefter at stoppe med at optræde, idet han sagde, at han ikke kunne stå for Hollywood-politik. To år senere var han dog tilbage i Hollywood og fik rollen som Xander Harris i den meget populære tv-serie "Buffy The Vampire Slayer" (1996-2003) sammen med Sarah Michelle Gellar. Rollen øgede ikke kun hans nettoværdi med stor margin, men bekræftede ham også som skuespiller, hvilket gjorde det muligt for ham at blive castet i bemærkelsesværdige roller.

Mens showet varede, medvirkede han også i filmene "Psycho Beach Party" (2000), med Lauren Ambrose og Thomas Gibson, og "Survival Instinct" (2002).

Efter afslutningen på "Buffy The Vampire Slayer" ventede han et par år på et nyt langsigtet engagement og fandt et i tv-serien "Kitchen Confidential" (2005-2006), og i 2007 blev han udvalgt til rollen som Kevin Lynch i den meget populære krimidrama-tv-serie "Criminal Minds" (2007-2014). I 2009 optrådte han i filmen "A Golden Christmas", og to år senere blev han castet som hovedpersonen i filmen "Hard Love" med Stuart Sone og Bianca Kajlich, hvilket yderligere øgede hans nettoværdi. I 2013 sikrede han sig endnu en succesfuld rolle i filmen "Coherence" (2013) med Maury Sterling og Emily Baldoni, og et år senere optrådte han i "Indigo", hvilket tilføjede et betydeligt beløb til hans nettoværdi.

For at tale yderligere om sine præstationer medvirkede Nicholas i "Attack Of The Morningside Monster" (2014) og har for nylig optrådt i et par afsnit af tv-serien "Faking It" (2014-2016), og vil optræde i filmen " Snatched”, men filmen mangler endnu en udgivelsesdato.

Med hensyn til hans personlige liv, var Nicholas kort gift med Moonda Tee; parret giftede sig i oktober 2014 i Las Vegas, og blev separeret i februar 2015. Hans første kone var Tressa di Figlia, som han giftede sig med i 2001, og deres ægteskab varede indtil 2007, hvor de blev skilt.

Gennem hele sit liv kæmpede Nicholas med alkoholmisbrug og gik gennem en række rehabiliteringsfaciliteter og blev arresteret et antal gange på grund af sin aggressive adfærd efter alkoholmisbrug. Han medvirkede også i "Dr. Phil Show" i 2015.

Med henvisning til sit eget problem arbejdede Brendon som æresformand for National Stuttering Awareness Week fra 2001-03.

Anbefalede: