Indholdsfortegnelse:

Russell Hantz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Russell Hantz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Russell Hantz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Russell Hantz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Russell Hantz (Samoa) 2024, Kan
Anonim

Russell Hantz nettoværdi er $2 millioner

Russell Hantz Wiki Biografi

Russell Hantz blev født den 10. oktober 1972 i Dayton, Texas, USA, og er en leder af et olieselskab, såvel som en reality-tv-personlighed, sandsynligvis bedst anerkendt for at have optrådt i tre sæsoner af det amerikanske reality-program "Survivor". Han konkurrerede på "Survivor: Samoa" i 2009, "Survivor: Heroes Vs. Villains” et år senere, og endelig på “Survivor: Redemption Island” i 2011. Han har været et aktivt medlem af underholdningsindustrien siden 2009.

Så har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Russell Hantz er i slutningen af 2016? Det er blevet anslået af autoritative kilder, at den samlede størrelse af Hantz' nettoværdi er over $2 millioner. Han har tjent det meste af sin indkomst som ejer af et olieselskab, såvel som som deltager i tre forskellige sæsoner af realityprogrammet "Survivor". Han er også ejer af en bar kaldet Bootleggers i Lafayette, Louisiana, som også bidrager til hans nettoværdi.

Russel Hantz nettoværdi $2 millioner

Russell Hantz er opvokset i sin hjemby, men andre oplysninger om hans tidlige liv og uddannelse er ukendt i medierne.

Hantz tjente sin formue fra bunden som ejer af olieselskabet Hantz Tankering Service sammen med sin far og bror. I 2009 blev Hantz kaldt til at optræde i den 19. sæson af den meget populære "Survivor"-serie, som blev afholdt på Samoa. Selvom han blev betragtet som en favorit, endte han som en andenplads ved sin første optræden og tabte til sin allierede Natalie White. På trods af sit tab blev han kåret som "Sæsonens sprintspiller" og blev efterfølgende tildelt en præmie på $100.000, hvilket øgede hans nettoværdi.

Efterfølgende blev han inviteret tilbage som en sidste-øjebliks erstatning til næste sæson, kaldet "Heroes Vs. Skurke”, hvori han blev tildelt skurkestammen. Igen kom han til finalen, men denne gang blev han nummer tre. Denne optræden lignede hans sidste, i betragtning af at han igen vandt prisen "Sprintspiller af sæsonen" og en pengepræmie på $100.000.

Ikke desto mindre vendte Hantz tilbage igen i det følgende år for "Survivor: Redemption Island". Men hans tredje løb var mislykket, da han sluttede på en 17. plads ud af 18 deltagere. Efter dette tab erklærede han, at han ikke ville komme tilbage i en sæson mere.

Hantz modtog blandede anmeldelser for sin præstation i showet, da hans vigtigste taktik var at manipulere andre deltagere gennem løgne og bedrag og svække dem mentalt. Men gennem årene er den generelle modtagelse af hans præstationer blevet positiv, og han anses nu for at være en af showets bedste og mest indflydelsesrige deltagere. I 2010 blev han introduceret til "Survivor Hall of Fame" sammen med fire andre største deltagere, og han modtog også en nominering til 2010 Teen Choice Awards for sin præstation på "Heroes vs. Villains", hvilket øgede hans nettoværdi yderligere.

Efter at have konkurreret i "Survivor" spillede Hantz og hans bror i 2012 hovedrollen i A&E's "Flipped Off", en reality-dokumentar om husflipping, der bidrog yderligere til hans formue. Derudover har han også udtalt, at han gerne ville konkurrere i "The Celebrity Apprentice".

Når det kommer til at tale om hans personlige liv, er Russell Hantz gift med Melanie; parret har fire børn sammen, og deres nuværende bopæl er i Houston, Texas. I fritiden er han aktiv på sin officielle Twitter-konto, hvor han har over 50.000 følgere.

Anbefalede: