Indholdsfortegnelse:

Biskop Don Magic Juans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Biskop Don Magic Juans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Biskop Don Magic Juans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Biskop Don Magic Juans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Prostitutes Anonymous Founder and Bishop Don Juan on Springer 2024, Kan
Anonim

Donald Campbells nettoværdi er $300 tusind

Donald Campbell Wiki Biografi

Født som Don Campbell i Chicago, Illinois, USA, den 30. november 1950, Don "Magic" Juan er en berømt biskop og hiphop-personlighed. Han tilbragte sine første år som alfons, før han vendte sig til troen og blev prædikant. Han er også skuespiller og dygtig modedesigner.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor meget Don "Magic" Juan er værd i slutningen af 2016? Ifølge autoritative kilder er Juans nettoværdi anslået til at være omkring $300.000, hovedsageligt tilskrevet hans tidligere karriere som alfons, såvel som hans skuespil-, mode- og hiphop-engagementer.

Biskop Don Magic Juan nettoværdi $300.000

Juan voksede op på gaden, og i en alder af 16 var han trådt ind i alfonsernes verden. Juan var stærkt påvirket af folk som Iceberg Slim og film som "Superfly" (1972), og han tog naturligt alfons-livsstilen til sig og blev meget populær ikke bare i Chicago, men over hele landet. Han ejede en pladebutik i Chicago, der fungerede som front for hans prostitutionsvirksomhed, og som bestemt gav grundlaget for hans nettoformue.

Den 6. februar 1985 ændrede alt sig for Don Juan; lidt mindre end 20 år efter at han kom ind i alfonsbranchen, ville Juan ud. Han hævder at have modtaget en vision fra Gud, der opfordrede ham til at droppe sin livsstil med synd og udskejelser, og Juan tog visionen meget alvorligt og lukkede sin alfonsvirksomhed. Han gik til Dr. Leonard P. Rasher, som underviste ham i evangeliet, og til sidst blev han ordineret som præst af Dr. F. L. Johnson.

I 1989 besluttede Juan at tage sin nyfundne spiritualitet og åbne den kongelige families Magic World Christian Kingdom Church; han ville simpelthen hjælpe så mange mennesker, som han overhovedet kunne. Selvom det ikke er så lukrativt som at være alfons, har Juan levet ordentligt af at være ærkebiskop, og hans nettoformue er konstant.

Selvom det ikke er det eneste, der tilskriver det; udover at prædike og hjælpe mennesker, har Juan fungeret som åndelig rådgiver for forskellige berømtheder, herunder Snoop Dogg. Han har også været med på mange hiphop-albums og musikvideoer, herunder af kunstnere som 50 Cent, B-Real og Twista. Juan har heller ikke kun optrådt i hiphop; han har været med i en række film, som normalt optræder som sig selv. Alle disse optrædener, og ved at bruge hans nyfundne berømmelse, har yderligere øget hans nettoværdi, såvel som at hjælpe endnu flere mennesker.

Juan har også optrådt i forskellige dokumentarfilm om alfons livsstil, idet han er meget åben om emnet. Han er også forfatter og har skrevet meget om sit liv i sin selvbiografi. Hans hovedfokus er stadig at studere skrifterne og hjælpe lokalsamfund over hele landet. Selvom det at være prædikant ikke tilføjer meget rigdom til hans nettoværdi, giver det ham stadig et formål med livet.

Med hensyn til hans personlige liv er Juan tilsyneladende ikke gift og har ingen børn. Han dedikerer størstedelen af sin tid til at være ærkebiskop i Chicago, selvom han stadig kan lide at spille i forskellige film eller albums, hvis chancen byder sig.

Anbefalede: