Indholdsfortegnelse:

Jeff Faheys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jeff Faheys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jeff Faheys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jeff Faheys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Jeff Faheys nettoværdi er $5 millioner

Jeff Fahey Wiki Biografi

Jeffrey David Fahey blev født den 29. november 1952 og er en anerkendt skuespiller og humanitær. Han er mest kendt for sine roller i "Lost" og "The Marshal", såvel som for sit arbejde med flygtninge og forældreløse børn.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Jeff Fahey er i slutningen af 2016? Ifølge autoritative kilder er Faheys nettoværdi anslået til at være omkring 5 millioner dollars, et beløb opnået ved hans arbejde som skuespiller.

Jeff Faheys nettoværdi på $5 millioner

Født i Olean, New York af en irsk-amerikansk forældre, var Fahey en af tretten søskende. Ti år gammel flyttede hans familie til Buffalo, New York State, hvor han gik på Father Baker's High School. Men som 17-årig besluttede han at forlade hjemmet og blaffe til Alaska. Derefter tog han på arbejde på en israelsk kibbutz og pakkede rundt i Europa.

Som 25-årig modtog han et fuldt stipendium til at danse på Joffery Ballet School og fortsatte med at optræde på teatre over hele landet, herunder på Broadway. Hans første skuespillerrolle kom i form af en sæbeopera, "One Life to Live" (1984). Hans første filmrolle kom i 1985, da han medvirkede i "Silverado", som var en billetkontor og kritiker-succes, og som for alvor satte gang i Faheys skuespillerkarriere. I 1986 gæstede han den berømte "Miami Vice", hvor han ødelagde Sonny Crocketts Ferrari, men hans nettoværdi var stigende.

I løbet af de tidlige 90'ere fortsatte Fahey med at spille i nogle store film med nogle store stjerner; i 1990 medvirkede han i "Parker Kane" over for Marisa Tomei og medvirkede også i "White Hunter Black Heart" med Clint Eastwood samme år. Derefter optrådte Jeff i "The Lawnmower Man" med Pierce Brosnan i 1992, og alle disse film tjente til at fremme hans karriere og øge hans rigdom. Det var dog i 1995, at han fandt den rolle, der definerede ham; det år blev Fahey valgt til at spille hovedrollen som Winston McBride i det nye ABC-show, "The Marshal" (1995). Selvom det kun varede i to sæsoner, blev showet mødt med kritik, og Fahey selv blev især rost. Dette åbnede mange døre i branchen for Fahey og øgede hans nettoværdi.

Efter "The Marshal" gik Fahey tilbage til at spille i forskellige film- og tv-roller, men gjorde ikke noget bemærkelsesværdigt. Han medvirkede i film som "Apocalypse II: Revelation" (1999), "Planet Terror" (2007) og "Messages" (2007), hvorefter han i 2008 blev castet i hitshowet "Lost", som Frank Lapidus, og tilbragte tre sæsoner i showet og høstede anerkendelse fra kritikere og publikum overalt, og tilføjede yderligere til hans rigdom - det er en af hans mest kendte roller. Efter hans ophold på "Lost" sluttede, forblev Jeff aktiv som skuespiller, men han har ikke haft nogen større roller, men har været med i film som "Machete" (2010), "Beneath" (2013), "Dawn" Patrol" (2014) og "The Hollow" (2016), som helt sikkert har tilføjet hans nettoværdi yderligere.

Mens han primært er kendt for sit skuespil, har Fahey også ydet en betydelig humanitær indsats i sit liv. Fahey tilbragte tid i Afghanistan i 2006 og 2007 og hjalp til ved det amerikanske universitet i Afghanistan. Han lancerede også et projekt i et forsøg på at hjælpe forældreløse børn i Kabul. På det seneste har han fokuseret på den amerikanske komité for flygtninge og immigranter. Helt konkret har han fokuseret på lager, når flygtninges rettigheder og mobilitet er begrænset af et land. Han har specifikt beskæftiget sig med oplagring af saharawiske flygtninge i Algeriet.

Med hensyn til hans personlige liv er han ikke gift og har ingen børn, men var tilsyneladende i et forhold med Yancy Butler. Han fokuserer mest på skuespil og sin humanitære indsats.

Anbefalede: