Indholdsfortegnelse:

Ron Gant Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Ron Gant Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Ron Gant Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Ron Gant Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, Kan
Anonim

Aaron Gant nettoværdi er $20 millioner

Aaron Gant Wiki Biografi

Født James Ronald Edwin Gant den 2. marts 1965 i Victoria, Texas USA, han er en tidligere baseballspiller, der spillede i positionerne som outfielder og second basemen. Han spillede for ni hold i MLB i løbet af sin karriere, såsom Atlanta Braves (1987-1993), St. Louis Cardinals (1996-1998) og Philadelphia Phillies (1999-2000) blandt andre. Hans MLB-karriere startede i 1987, og han gik på pension i 2003, hvorefter Ron blev farvekommentator og arbejder i øjeblikket som vært for programmet "Good Day Atlanta" på WAGA-TV.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Ron Gant er i slutningen af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Gants nettoværdi er så høj som 20 millioner dollars, et beløb tjent stort set gennem hans succesfulde baseballkarriere.

Ron Gant nettoværdi $20 millioner

Der er ingen offentlig information i medierne om Rons tidlige liv eller uddannelse.

Hans karriere begyndte i 1983, da han blev draftet af Atlanta Braves som det 100. overordnede valg; han blev ikke indkaldt til førsteholdet før i 1987, og i den første sæson registrerede han 22 hits i 83 slag og to homeruns. Men hans anden sæson var ret skuffende, og som et resultat tilbragte han et år i minor league og ændrede sin position til outfielder. Han vendte tilbage til førsteholdet i 1990 og slog.303 med 32 homeruns og 84 RBI; takket være en fantastisk sæson modtog Ron prisen som National League Comeback Player of the Year. Han havde også 33 stjålne baser, og gentog derefter sin succes i 1991 med 30 homeruns og 30 stjålne baser, kun den tredje spiller, der opnåede en sådan præstation, sammen med Willie Mays og Bobby Bonds, men Barry Bonds havde senere tre sæsoner med 30 homeruns/30 stjålne baser.

I 1994 underskrev han en ny kontrakt med Atlanta Braves, hvilket helt sikkert øgede hans nettoværdi, da kontrakten blev betragtet som en af de rigeste i franchisens historie; uheldigvis brækkede Ron benet i en ATV-hændelse, og som et resultat løslod Atlanta Braves ham. Derefter tog han en pause fra baseball for at komme sig, og i 1995 underskrev han en kontrakt med Cincinnati Reds, men efter kun én sæson sluttede han sig til St. Louis Cardinals. Han spillede for dem indtil 1998, hvor han blev en del af Philadelphia Phillies. Hans kamptal var dog begyndt at falde, lige siden han forlod Braves, og han kunne ikke blive i én klub i mere end to sæsoner. Fra 2000 til 2003 skiftede han hold fire gange - Anaheim Angels, Colorado Rockies og San Diego Padres, før han trak sig tilbage som en del af Oakland Athletics.

Ron afsluttede sin karriere med.256 batting-gennemsnit, 321 homeruns og 1008 RBI'er.

To år efter pensioneringen blev han udnævnt til farvekommentator for Atlanta Braves på TBS. I dag er han analytiker på SportSouth for Atlanta Braves, og han arbejder også på MLB Network. Fra 2012 er han desuden nyhedsvært for Atlanta Fox, der drives af WAGA-TV, og han er også medvært for "Good Day Atlanta", som også har tilføjet et betydeligt beløb til hans nettoværdi.

Med hensyn til hans personlige liv er Ron gift med Heather Campbell, og de har to børn.

Anbefalede: