Indholdsfortegnelse:

Arlo Guthrie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Arlo Guthrie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Arlo Guthrie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Arlo Guthrie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: ARLO GUTHRIE WOODSTOCK 2024, Kan
Anonim

Arlo Davy Guthrie nettoværdi er $10 millioner

Arlo Davy Guthrie Wiki Biografi

Arlo Guthrie blev født den 10. juli 1947 i Coney Island, Brooklyn, New York City, USA, og er en folkemusiker, især kendt for at synge protestsange mod social uretfærdighed; hans sang "Massachusetts" anses for at være statens folkesang. Guthrie er blevet nomineret til den prestigefyldte Grammy Award to gange, mens han har været aktiv i underholdningsindustrien siden 1967.

Hvor rig er musikeren? Det er blevet anslået af autoritative kilder, at den samlede størrelse af Arlo Guthries nettoværdi er så meget som 10 millioner dollars i slutningen af 2016. Musik er hovedkilden til Guthries rigdom.

Arlo Guthrie nettoværdi $10 millioner

Til at begynde med er han søn af folkemusiklegenden Woody Guthrie (1912-1967) og danseren Marjorie Mazia Guthrie (1917-1983); hans søster er pladeproducer Nora Guthrie. Arlo Guthrie dimitterede fra Woodward School i Clinton Hill, Brooklyn og gik derefter på Stockbridge School i Massachusetts. I en kort periode studerede han på Rocky Mountain College i Billings, Montana. Arlo optrådte for første gang i en alder af 13 og fortsatte sin fars musikalske tradition. Hans musikalske udvikling var påvirket af Leadbelly, Cisco Houston, Ramblin 'Jack Elliott, Sonny Terry and the Weavers.

Guthries karriere begyndte på Newport Folk Festival i 1967, hvor han fremførte den 18 minutter lange sang "Alice's Restaurant Massacree". I en alder af 20 havde Guthrie allerede turneret i udlandet, og han optrådte på den nu ikoniske Woodstock Festival i 1969, hvor han præsenterede sin version af "Amazing Grace" og Bob Dylans "Walking Down the Line". Omkring år 1972 sang Guthrie Steve Goodmans "City of New Orleans", som dukkede op på 4. pladsen på Billboard Easy Listening og 18. på Billboard Hot 100-hitlisterne. Selv 40 år senere bliver sangen med linjen - Good Morning America - jævnligt spillet i udlandet såvel som i Europa.

I 1991 købte Arlo Guthrie Trinity Church, kendt som Alice's Restaurant, og oprettede det interkulturelle og interreligiøse Guthrie Center. I 1992 blev han nomineret til en Grammy Award for albummet "Woody's 20 Grow Big Songs", som han indspillede sammen med sin søster Nora - som er direktør for Woody Guthrie Archive - og hans bror Joady. En anden Grammy-nominering, han modtog, var for det bedste musikalbum for børn med titlen "This Land Is Your Land" (1997). Hans nettoværdi steg støt.

Guthrie har mestret en række instrumenter, optrådt som skuespiller og skrevet en prisvindende børnebog med titlen "Mooses Come Walking". Selv nu er countrysangeren på turné næsten hvert år. I Tyskland har Arlo Guthrie flere gange turneret med Hans-Eckardt Wenzel, med hvem han også indspillede en fælles cd "Every 100 Years Live on the Wartburg". Det er værd at sige, at Arlo Guthrie helst spiller vestlige guitarer fra firmaet Gibson, som bragte ham Arlo-Guthrie-LG-Signature guitaren til hans ære.

Endelig, i sangerens personlige liv, har Arlo Guthrie fire børn, inklusive datteren Sarah Lee og sønnen Abe, som han har samarbejdet med på turné med Gordon Titcomb. Hans kone Jackie, som han var gift med i 43 år, døde af kræft den 14. oktober 2012 i en alder af 68 år.

Anbefalede: