Indholdsfortegnelse:

Howard Schultz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Howard Schultz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Howard Schultz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Howard Schultz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Starbucks' Howard Schultz was "sick" to his stomach when he saw arrests video 2024, Kan
Anonim

Howard Schultz nettoværdi er $3 milliarder

Howard Schultz Wiki Biografi

Howard Schultz blev født den 19. juli 1953 i Brooklyn, New York City, USA i en relativt fattig jødisk familie, og er en iværksætter og forretningsmand, måske bedst kendt af flertallet af mennesker som formand, administrerende direktør og præsident for det populære kaffefirma. og kaffehuskæde kaldet "Starbucks".

En berømt forretningsmand, hvor rig er Howard Schultz? Ifølge kilder anslås Howard Schultz' nettoværdi til at være en imponerende 3 milliarder dollars. Uden tvivl kommer størstedelen af Howard Schultz' rigdom fra hans involvering i "Starbucks"-virksomheden gennem mere end 30 år, såvel som andre forretningsforetagender.

Howard Schultz nettoværdi $3 milliarder

Howard Schultz blev uddannet på Canarsie High School, hvor Schultz som teenager var interesseret i forskellige sportsgrene, herunder basketball og baseball, som en måde at håndtere bekymrende virkelighed, det vil sige mangel på penge. Schultz fortsatte sine studier ved Northern Michigan University på et atletisk stipendium, hvorfra han blev uddannet med en grad i kommunikation, den første i hans familie, der gik på universitetet. Efter at have modtaget sin grad begyndte Schultz at arbejde for dokumenthåndteringsfirmaet "Xerox", hvor han steg fra at være sælger til en salgsrepræsentant. Schultz forlod dog sit job hos "Xerox" i 1979 for at arbejde for en svensk kaffeproducent, "Hammerplast", hvor han blev amerikansk manager for virksomheden i 1981.

Til sidst lærte Schultz om "Starbucks", grundlagt i 1971 af Jerry Baldwin, Gordon Bowker og Zev Siegl. som på det tidspunkt lå i Seattle, og da han udtrykte ønske om at arbejde for dem, blev han ansat til stillingen som marketingdirektør. Men efter et besøg i det kaffegale Italien og efter efterfølgende meningsforskel med ejerne om at blive en kæde af kaffehuse, forlod Schultz virksomheden for at åbne sin egen cafe. Da han ikke havde pengene, tilbød Gordon Bowker og Jerry Baldwin deres hjælp, og kort efter åbnede Schultz sin første butik ved navn "Il Giornale". I 1988 solgte ejerne af "Starbucks" deres forretning til Schultz - for 3,8 milliarder dollars - og han antog navnet "Starbucks", som snart ville blive anerkendt over hele verden. Schultz' forretningsindsigt hjalp ham med at udvide forretningen først omkring Californien, hvor den blev kendt som trendy og moderigtig, derefter på tværs af USA, før virksomheden blev lanceret på NYSE i 1992, og resten er en historie. Siden opkøbet af Schultz er "Starbucks" blevet en af de største og mest populære kaffehusvirksomheder i verden med mere end 23.000 butikker ejet i over 65 lande. "Starbucks" åbnede sin første butik i udlandet i Tokyo i 1996, hvilket var et første succesfuldt skridt i etableringen af kaffebarer over hele verden. Det er klart, at "Starbucks" er hovedkilden til Schultz' nettoværdi.

Scchultz tog faktisk en pause fra direkte involvering i "Starbucks" i 2000, dels for at forkæle sin sportsinteresse ved at opkøbe Seattle Supersonics basketballhold, som han derefter solgte med fortjeneste i 2006. Samtidig, efter succesen med hans første bog, co. -forfattet med Dori Jones Yang - "Pour Your Heart Into It: How Starbucks Built a Company One Cup ad Time" udgivet i 1997, han arbejdede på sin anden bog, "Onward: How Starbucks Fight for Its Life Without Losing Its Soul “co-forfattet med Joanne Gordon og til sidst udgivet i 2011. Begge tilføjede til hans nettoværdi.

"Starbucks" har fortsat været en stor forretningssucces under ledelse af Howard Schultz, sådan at han blev opført som Årets Business Person af Fortune magazine i 2011, og har været på listen siden da - formentlig den højeste anerkendelse blandt flere andre priser gennem de sidste 15 år, herunder National Leadership Award, International Distinguished Entrepreneur Award, som han modtog i 2004, og FIRST Responsible Capitalism Award for at nævne nogle få.

I sit personlige liv giftede Howard Schultz sig med Sheri Kersch i 1982, og de har to sønner.

Anbefalede: