Indholdsfortegnelse:

Judd Apatows nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Judd Apatows nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Judd Apatows nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Judd Apatows nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: The Five-Year Engagement Official Trailer #1 - Judd Apatow, Jason Segel, Emily Blunt Movie (2012) HD 2024, April
Anonim

Judd Apatows nettoværdi er $90 millioner

Judd Apatow Wiki Biografi

Judd Apatow er en kendt amerikansk film- og tv-instruktør, stemmeskuespiller, manuskriptforfatter samt skuespiller. For offentligheden er Judd Apatow måske bedst kendt som grundlægger af et tv-produktionsselskab kaldet "Apatow Productions", og hans arbejde med serier som "Girls" og "Freaks and Geeks". Sidstnævnte serie, hvor Apatow fungerede som executive producer, viste sig at være en stor kommerciel succes. Anset for at være blandt de "100 største show nogensinde", udviklede "Freaks and Geeks" en kultfølge og placerede sig som #21 på "Top Cult Shows Ever". Inden det blev aflyst, blev programmet sendt en sæson og i alt 18 afsnit, hvilket inspirerede til udgivelsen af flere bøger. For nylig producerede Apatow i 2014 en komediefilm med Keira Knightley, Mark Ruffalo og Adam Levine med titlen "Begin Again". I øjeblikket arbejder Judd Apatow på en kommende film kaldet "Trainwreck" med Tilda Swinton, Bill Hader og Colin Quinn i hovedrollerne. For sine bidrag til film- og tv-industrien blev Apatow belønnet med en Hollywood Comedy Award, Visionary Filmmaker Award og modtog adskillige Primetime Emmy-nomineringer.

Judd Apatows nettoværdi $90 millioner

En kendt instruktør og producer, hvor rig er Judd Apatow? Ifølge kilder er Judd Apatows nettoværdi anslået til at være 90 millioner dollars, hvoraf det meste han har akkumuleret på grund af sit engagement i filmindustrien.

Judd Apatow blev født i 1967 i New York, USA, hvor han studerede på Syosset High School. Som teenager udtrykte Apatow interesse for stand-up comedy og var i høj grad inspireret af komikere som Bill Cosby og Steve Martin. Som et resultat af det startede Apatow sin karriere som stand-up komiker og optrådte på forskellige klubber i løbet af sine gymnasieår. Da han dimitterede fra gymnasiet, fortsatte han sine studier på University of Southern California, hvor han tog manuskriptforfatterkurser. Omkring samme tid begyndte han at blive mere involveret i komedieverdenen og besøgte ofte komedieklubben "The Improv". Apatow formåede dog ikke at tage eksamen fra universitetet, og valgte i stedet at bo hos sin ven Adam Sandler. Snart mødte Apatow Garry Shandling, som tilbød ham en stilling som forfatter til Grammy Awards. Med Garry Shandlings hjælp sluttede Apatow sig derefter til forfatterne på "The Larry Sanders Show", og to år senere i 1995 var han med til at skrive en komediefilm med titlen "Heavyweights". I 1999 forsøgte Apatow at lancere sin egen serie kaldet "Sick in the Head", og skrev endda en pilot til den med Amy Poehler, Kevin Corrigan og David Krumholtz i hovedrollerne. Showet blev dog ikke hentet til at blive sat i luften. Samme år begyndte han at arbejde på "Freaks and Geeks", som bragte ham en masse kommerciel og kritisk succes.

Med hensyn til sit personlige liv mødte Judd Apatow sin kommende kone Leslie Mann i 1996, da de begge arbejdede på filmen "The Cable Guy", og parret fejrede deres bryllup et år. Sammen har de to børn, nemlig Iris og Maude, som begge har medvirket i Apatows film.

Anbefalede: