Indholdsfortegnelse:

John Mayers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
John Mayers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: John Mayers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: John Mayers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: John Mayer - Pinkpop 2014 [Full Concert] 2024, Kan
Anonim

John Mayers nettoværdi er $40 millioner

John Mayer Wiki Biografi

John Mayer, også kendt som John Clayton Mayer og JM. Mayer, er en af de rigeste berømtheder fra USA, og har været i stand til at hæve sin anslåede nettoværdi så utroligt højt som $40 millioner. J. Mayer blev kendt i underholdnings- og showbranchen som guitarist, grafisk designer, komiker, sanger, sangskriver og skuespiller. Mayer var i stand til at vinde en prestigefyldt Grammy Award og desuden var hans studiealbum ekstremt populære og fik status som multi-platin. Og det er grunden til, at John M. i dag er så fantastisk rig.

John Mayers nettoværdi $40 millioner

John Clayton Mayer blev født den 16. oktober 1977 i Bridgeport, Connecticut, USA. John blev opdraget af sin jødiske far og mor og studerede senere i Center for Global Studies på Brien McMahon High School.

Mayers musikalske karriere, som øgede hans nettoformue næsten øjeblikkeligt, startede i 2001, da han den 5. juni udgav sit første album med titlen "Room for Squares". Det var en fantastisk og vellykket begyndelse for John, da "Room for Squares" blev certificeret som Platinum fire gange af RIAA og også tre gange af ARIA. Der blev solgt mere end 4 millioner, og nu kan du bedre forstå, hvad svaret er på det populære spørgsmål om, hvor rig John Mayer er.

Mayers nettoformue steg igen efter udgivelsen af "Heavier Things". Det var endnu en stor succes, og albummet var i stand til at ramme nummer 1 på de amerikanske hitlister. Faktisk er J. Mayers nettoværdi i dag så utrolig høj, fordi han er en kunstner, der var i stand til at skabe flere albums, som var næsten lige populære, hvis vi sammenligner dem med hinanden. Måske kun en lille undtagelse var albummet med titlen "Born and Raised", som udkom i 2012. "Born and Raised" har kun solgt en halv million eksemplarer i USA, dog var det stadig i stand til at ramme nummer et på den amerikanske musikliste.

Når vi taler om John Mayers personlige liv, er hans navn blevet forbundet med mange andre kvindelige stjerner i showbranchen, såsom Jessica Simpson, Jennifer Aniston, Jennifer Love Hewitt og Minka Kelly, og det burde ikke være en overraskelse, hvis vi tager et kig på Mayers enorme nettoformue, charmerende udseende, talentfulde kunstnerskab og en stor personlighed.

For sit hårde arbejde i musikbranchen blev Mayer nomineret til mange forskellige priser. Den første modtog han i år 2002 fra MTV Video Music Awards for sin musikvideo med titlen "No Such King". Men dette var ikke en rigtig vigtig pris, hvis vi også ved, at John Mayer var i stand til at øge sin nettoværdi ved at vinde seks Grammy Awards. Den første Grammy vandt han i 2003 for den bedste mandlige vokalpræstation, og to år senere blev hans "Daughters" nomineret til at blive "Song of the Year" og vandt. Yderligere blev hans berømte "Continuum" kaldt "Årets album".

Så nu ved du, hvorfor Mayers nettoværdi er så utrolig stor.

Anbefalede: