Indholdsfortegnelse:

Magnus Carlsen Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Magnus Carlsen Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Magnus Carlsen Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Magnus Carlsen Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Magnus Carlsen Age 29 vs Chess.com’s Maximum Computer 25 2024, Kan
Anonim

Magnus Carlsens nettoværdi er $8 millioner

Magnus Carlsen Wiki Biografi

Sven Magnus Øen Carlsen blev født den 30. november 1990 i Tønsberg, Vestfold, Norge. Han er en skakstormester, som har den højeste rangering i verden, og han har været verdensmester i skak siden 2013, plus han ejer den højeste topkarakter i skakhistorien, som er 2882. Magnus Carlsen har spillet skak professionelt siden 2004.

Hvor meget er Magnus Carlsens nettoformue? Efter sigende er hans formue på $8 millioner, hovedsageligt tjent gennem hans færdigheder i skak.

Magnus Carlsen nettoværdi $8 millioner

Til at begynde med lærte Magnus at spille skak noget sent, da han var otte år gammel, selvom han tilsyneladende viste evner til intellektuelle udfordringer i en ung alder. Han lærte dog åbenbart hurtigt, og blev sølvvinder under 12 år ved verdensmesterskabet 2002, efter russeren Jan Nepomniacsij kun på en tie-break. Han blev undervist af sin træner og forbillede Simon Agdesteintől (Simon Edelstein), men blændende hukommelse, gode kombinationer, at nyde spillet, en ydmyg attitude og et evigt smilende ansigt har gjort ham blevet ekstremt populær blandt konkurrenter og arrangører. Garry Kasparov roste hans spil som fantastisk og kaldte ham det største talent.

Den 26. april 2004 blev Carlsen stormester i en alder af 13 år og 148 dage, hvilket gjorde ham til den næstyngste stormester nogensinde. Hans præstation i september-oktober 2009 i Tournament Pearl Spring i Nanjing blev beskrevet som en af de bedste nogensinde, og fik ham til at øge sin Elo til 2801 point, det andet i verden på det tidspunkt. Han er den femte spiller, der har opnået en score over 2800, og i en alder af 18 år langt den yngste til at gøre det. Han blev også titlen som verdensmester i 2009, den yngste i historien. På listen over FIDE Elo ifølge data fra 1. januar 2010, i en alder af 19 år og 32 dage, blev han den yngste spiller i historien til at være verdens nummer 1, hvilket slog rekorden tidligere sat af Vladimir Kramnik. På en liste over FIDE Elo lavet i januar 2013 samlede han i alt 2.861 point, hvilket overgik rekorden på 2.851, som blev sat af Garry Kasparov i juli 1999. Carlsen kvalificerede sig til turneringskandidaterne, der fandt sted i marts- april 2013, og vandt. Han vandt også retten til at udfordre den regerende verdensmester Viswanathan Anand i verdensmesterskabet i skak 2013, i et parti som han vandt og dermed blev den 16. verdensmester. I slutningen af 2014 bekræftede han titlen ved at slå Anand igen.

For at gøre den lange historie kort, ifølge listen Rating af FIDE (januar 2018) havde Magnus en Elo på 2834 point, hvilket gør Carlsen til nummer et spiller (i formue) i Norge og verdens nummer et spiller; faktisk har han været klassificeret som verdens nummer et siden juli 2011. Hans højeste Elo var 2882 point på listen i maj 2014 (1. verdensrangliste). Han er vinder af fem skak Oscars (2009 – 2013) og mange andre priser.

Bortset fra skak, med den amerikanske skuespillerinde Liv Tyler, stod Carlsen som model til G-Star Raws reklamekampagne i 2010, og i februar 2014 optrådte han sammen med skuespillerinden og modellen Lily Cole i deres forår/sommer-kampagne.

I 2013 startede Carlsen sit firma, Play Magnus AS, med base i Oslo, med det første produkt en app kaldet Play Magnus, der giver brugeren mulighed for at spille en skakmotor, som udnytter Carlsens optagne spil, hvilket forhåbentlig tilskynder flere til at spille skak.

I 2013 blev Carlsen ambassadør for Nordic Semiconductor, og blev samme år valgt som en af de "sexede mænd" af magasinet "Cosmopolitan".

I 2017 gæstede Carlsen et afsnit "The Simpsons", hvor Homers skakhistorie afsløres.

Endelig, i skakmesterens personlige liv, er Carlsen fra oktober 2017 i et forhold med norske Synne Christin Larsen. Han er kendt for for det meste at følge en vegetarisk kost

Anbefalede: