Indholdsfortegnelse:

Tyrone Magnus nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Tyrone Magnus nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Tyrone Magnus nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Tyrone Magnus nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: WEIRD STUFF FROM JAPAN!! | PART TWO | SEX TOYS | Feat. Tyrone Magnus & Greg Alba 2024, Kan
Anonim

Tyrone Crawleys nettoværdi er $700.000

Tyrone Crawley Wiki Biografi

Tyrone Crawley blev født den 14. juni 1977 i New Jersey, USA, og er model, stemmeskuespiller, skuespiller og YouTuber, nok bedst kendt for sin YouTube-kanal, hvorpå han producerer reaktioner baseret på trailere og videoer af enhver art. Han har været aktiv i branchen siden 2012, og alle hans bestræbelser har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Tyrone Magnus? Fra slutningen af 2017 oplyser kilder os om en nettoværdi på 700.000 USD, hovedsagelig optjent gennem succes på YouTube. Han har også deltaget i flere skuespilprojekter, som har været med til at opbygge hans rigdom. Efterhånden som han fortsætter sine bestræbelser, forventes det, at hans rigdom også vil fortsætte med at stige.

Tyrone Magnus nettoværdi $700.000

Efter endt uddannelse forfulgte Tyrone en karriere inden for salg, hvilket han gjorde i otte år. Han var dog ikke tilfreds og ville snart vove sig på YouTube i håb om, at det ville blive et springbræt for ham at forfølge en skuespillerkarriere, som var hans virkelige passion. Hans YouTube-kanal startede som et talkshow med fokus på professionel wrestling. Men efter at fans sendte ham en "Man of Steel"-trailer til anmeldelse, blev hans kanalpopularitet øget, og der var mange positive reaktioner på hans anmeldelse. Til sidst begyndte han at ændre sin kanal for at fokusere mere på at reagere og anmelde trailere. Hans nettoværdi begyndte at vokse, efterhånden som flere abonnenter begyndte at følge hans kanal. Han begyndte også at reagere på alle slags videoer.

I 2014 udgav Magnus en reaktion på teaseren til "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens", som boostede hans kanal, efter at den blev delt på webstedet Reddit - videoen tiltrak over en million visninger. Året efter blev han castet til sin første skuespillerrolle i "Dragon Ball Absalon", hvor han spillede rollen som General Tamanegi, og ville gentage sin rolle i "Dragon Ball Fusions" året efter. Magnus begyndte også at lave stemmearbejde, som Redline Ronin i "Redline Ronin and the Seven Deadly Swords", og udtalte også Roku Zuberi i "Prince Adventures".

Mere filmarbejde åbnede op for ham, da hans nettoformue fortsatte med at stige. Han skal spille The Defender i "Dollface: Road to the Apocalypse" og officer Tyrone Magnus i "Preacher Man". Han blev også castet i projektet "Vengeance", hvor han skal spille Derrick Chambers. Han fortsatte med at udgive indhold på YouTube, og i 2017 har han akkumuleret over en million abonnenter på sin kanal. Han sælger også merchandise, som han promoverer gennem sin kanal.

Magnus har vundet en International Model and Talent Association Actor of the Year Award, hvor han ses sammen med Ben Schreen.

For sit personlige liv er det kendt, at Tyrone var i et langvarigt forhold, men det sluttede i 2014. Han er meget aktiv på sociale medier med mere end 30.000 følgere på Twitter. Han har også over 36.000 likes på Facebook og over 33.000 følgere på Instagram.

Anbefalede: