Indholdsfortegnelse:

Kenny Lattimores nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Kenny Lattimores nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kenny Lattimores nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kenny Lattimores nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Kenneth Lattimores nettoværdi er $2 millioner

Kenneth Lattimore Wiki Biografi

Kenneth Lattimore blev født den 10. april 1970 i Washington DC, USA, og er en R&B-sanger og komponist. Kenny blev berømt efter at have udgivet studiealbummet "Kenny Lattimore" i 1996, som toppede musiklisterne og blev certificeret som guld. Lattimore har været aktiv i musikindustrien siden 1988.

Hvor meget er Kenny Lattimores nettoværdi? Det er blevet anslået af autoritative kilder, at den samlede størrelse af sangerens rigdom er så meget som $2 millioner, som af de data, der blev præsenteret i midten af 2016. Hovedkilden Kennys nettoværdi er musik.

Kenny Lattimores nettoværdi $2 millioner

Til at begynde med blev han uddannet på Eleanor Roosevelt High School, hvor han var en del af musikbandet Maryland. Senere dimitterede han fra Howard University i Washington DC, og mens han stadig var universitetsstuderende, sluttede han sig til gruppen Maniquin som den førende vokalist i 1987. I 1989 udgav de et eponymt album under samme navn "Maniquin", som ikke opnåede forventet succes. Kenny forlod gruppen i 1990.

Efterfølgende lykkedes samarbejdet med andre artister som Glenn Jones, Jon Lucien, Dem Twinzz, men Kenny ville synge solo. Det var i 1993, da han besluttede at tage til New York, og efter et par måneder indspillede han en demo af nogle sange, han skrev sammen med J. Dibbs, og underskrev en kontrakt med Columbia Records. Som et resultat blev hans første, selvbetitlede soloalbum lanceret i 1996 i samarbejde med store navne som Barry Eastmond, Kenneth og Keith Crouch samt Dave Hall; albummet toppede Billboard of Heatseekers og blev certificeret som guld i USA. I 1998 udgav han sit andet studiealbum, "From the Soul of Man", og i 2001 endnu et med titlen "Weekend", hvor albummene indtog henholdsvis 15. og 25. placeringer på Billboard R&B-hitlisten. Hans nettoværdi steg støt.

Så besluttede Kenny sig for at skifte og udgav et album med sin kone, Chanté Moore "Things That Lovers Do" (2003), som var meget succesfuld, og nåede en 3. plads på Billboard R&B samt opnåede guldcertificering. I 2004 indspillede Lattimore sammen med sin kone et opsamlingsalbum med deres bedste sange og vendte tilbage med et nyt album med titlen "Uncovered / Covered" i 2006. Ovennævnte album indtog 2. pladsen på Billboard Gospel og 10. på Billboard R&B-hitlisterne. Dette blev efterfulgt af endnu et studiealbum "Timeless" (2008), der toppede på 6. pladsen på Billboard R&B. I 2015 skrev Kenny Lattimore under på eOne Music-pladen og udgav "Anatomy Of A Love Song", men den var ikke så vellykket som forventet og nåede kun en 14. plads på Billboard R&B. Samlet set har alle de ovennævnte album øget Kenny Lattimores samlede størrelse.

Endelig, i R&B-sangerens personlige liv, giftede han sig med sangerinden Chante Moore i 2002, og de har en søn opkaldt efter hans far, Kenny Lattimore Jr. I 2011 annoncerede Lattimore deres skilsmisse, og i øjeblikket hævder Kenny at være single.

Anbefalede: