Indholdsfortegnelse:

Jonathan Rhys Meyers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jonathan Rhys Meyers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jonathan Rhys Meyers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jonathan Rhys Meyers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: JONATHAN RHYS MEYERS Tribute - womanizer 2024, Kan
Anonim

Jonathan Michael Francis O'Keefes nettoværdi er $18 millioner

Jonathan Michael Francis O'Keefe Wiki Biografi

Født som Jonathan Michael Francis O'Keeffe den 27. juli 1977 i Dublin, Irland, er han en skuespiller, måske bedst kendt af verden som Joe i filmen "Bend it Like Beckham" (2002), som James Reese i " From Paris With Love” 2010), og som Declan Gormley i “Mission: Impossible III” (2006), blandt andre roller. Hans karriere har været aktiv siden 1994.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Jonathan Rhys Meyers er i midten af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Jonathan Rhys Meyers nettoformue er så høj som 18 millioner dollars, et beløb han har tjent gennem sin karriere som skuespiller.

Jonathan Rhys Meyers nettoværdi $18 millioner

Født i Dublin, men hans familie flyttede til County Cork, Irland, da han ikke engang var et år gammel, da han fyldte tre, efterlod hans far ham og hans mor og tre brødre alene. Da Jonathan blev en urolig dreng, da han blev ældre, blev Jonathan smidt ud af skolen, da han var 14.

Herefter var han fast gæst på en poolbar, hvor han blev set af en talentagent, som inviterede ham til en filmaudition. Men hans forsøg var mislykket, og Jonathan vendte tilbage til gamle vaner. Ikke desto mindre fik han et par dage senere et opkald om at optræde i en suppereklame, som Jonathan accepterede, og efter at have optaget reklamen, blev han så mere fokuseret på skuespil.

I 1994 fik han sin debut i en cameo-rolle i filmen "A Man Of No Importance", efterfulgt af en optræden i filmen "Michael Collins" (1996) instrueret af Neil Jordan, med Liam Neeson og Julia Roberts i hovedrollerne. I løbet af årtiet optrådte Jonathan i filmene "The Disappearance of Finbar" (1996) som hovedpersonen, "The Maker" (1997) og "Velvet Goldmine" (1998), med ham, Christian Bale og Ewan McGregor i hovedrollerne. Filmen fik positiv kritik, og Jonathan blev rost for sin præstation, som kun øgede hans popularitet i Hollywood. Hans næste store rolle var i "Bend It Like Beckham", som pigens holdtræner ved navn Joe, derefter som George Osborne i "Vanity Fair" (2004), hvilket øgede hans nettoværdi i høj grad.

I 2005 medvirkede han i filmen "Match Point", sammen med Scarlett Johansson, og optrådte samme år som kongen af rock'n'roll Elvis Presley i tv-miniserien "Elvis". To år senere blev han udvalgt til rollen som kong Henry VIII i tv-serien "The Tudors", som blev sendt indtil 2010, hvilket øgede hans nettoværdi med en stor margin. Mens showet varede, gjorde han flere andre succesrige optrædener, herunder i filmene "August Rush" (2007) og "From Paris With Love" (2010) med John Travolta.

For at tale yderligere om hans præstationer blev Jonathans nettoværdi øget af hans optrædener i sådanne produktioner som "The Mortal Instruments: City of Bones" (2013), "Another Me" (2013) og som Dracula\Alexander Grayson/Vlad Tepes i tv-serien "Dracula" (2013-2014).

Senest er han blevet udvalgt til at medvirke i blandt andet filmene "12th Man", "Black Butterfly" og "The Shadow Effect", som endnu ikke er udgivet.

Jonathan har modtaget adskillige prestigefyldte nomineringer og priser, herunder Golden Globe Award i kategorien bedste præstation af en skuespiller i en miniserie eller en film lavet til tv for sit arbejde på tv-serien "Elvis" og Irish Film and Television Award i kategorien Bedste Skuespiller i en hovedrolle i tv for sit arbejde på tv-serien "The Tudors".

Med hensyn til sit personlige liv var Jonathan i et romantisk forhold med Reena Hammer i otte år, men de to brød op. Ifølge mediekilder har Jonathan haft problemer med alkoholmisbrug, og har været i afvænning en række gange.

Anbefalede: