Indholdsfortegnelse:

Jarret Stoll Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Jarret Stoll Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Jarret Stoll Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Jarret Stoll Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: What Is Life Like Married To A Media Superstar?! Jarret Stoll Talks His Marriage To Erin Andrews! 2024, Kan
Anonim

$16 millioner

Image
Image

$3,2 millioner

Wiki Biografi

Jarret Lee Stoll blev født den 24. juni 1982 i Melville, Saskatchewan Canada, og er en professionel hockeyspiller, som sidst spillede for Minnesota Wild i National Hockey League (NFL), og har også spillet for Los Angeles Kings og New York Rangers i løbet af sin karriere, der begyndte i 1998.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Jarett Stoll er fra midten af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Jarret Stolls nettoværdi er så høj som $16 millioner, et beløb han har erhvervet gennem sin succesrige karriere som professionel ishockeyspiller. I løbet af sin karriere har han vundet to Stanley Cups, mens han spillede for Los Angeles Kings i 2012 og 2014.

Jarret Stroll nettoværdi $16 millioner

Jarret begyndte at spille hockey, mens han gik i gymnasiet; han gik først på St. Paul's Elementary School og derefter Sacred Heart High School, hvor han var en del af Yorkton Bantam AAA Terriers baseret i Yorkton, Saskatchewan, og vandt det vestlige canadiske mesterskab. Han deltog i 1997 WHL Bantam Draft, og blev valgt af Edmonton Ice, som det første samlede valg, men spillede for Saskatoon Blazers fra Saskatchewan Midget Triple A Hockey League. Mens han var der, spillede han i 44 kampe og scorede 45 mål med 44 assists.

Efter sæsonen brugt på at spille for Saskatoon Blazers sluttede han sig til Edmonton Ice og spillede i de sidste otte kampe i Western Hockey League og scorede 2 mål og havde tre assists.

For den næste sæson flyttede holdet til Kootenay og blev til Kootenay Ice; han blev hos holdet indtil sæsonen 2001-2002, og mens han spillede for holdet, blev han berettiget til NHL Draft. Han blev udvalgt af Edmonton Oilers som den 36. samlet, men kom ikke med dem før sæsonen 2003-2004, og spillede i stedet for Hamilton Bulldogs, Oilers' datterselskab.

Med Oilers i sæsonen 2003-2004 spillede Jarret 68 kampe, scorede 10 mål og havde 11 assists. Lidt efter lidt forbedredes hans tal, og som et resultat blev han udnævnt til en af suppleanterne for sæsonen 2007-2008. Han blev dog byttet til Los Angeles Kings i 2008, og i september underskrev han en kontrakt til en værdi af 14,4 millioner dollars over fire år. I 2012 modtog han en kontraktforlængelse til en værdi af 9,75 millioner dollars i tre år, hvilket øgede hans nettoformue yderligere. I løbet af sin tid i Los Angeles spillede han sit bedste hockey og scorede omkring 20 mål i sine første tre sæsoner, og satte rekorden på 20 mål og 23 assists i sæsonen 2010-2011. Herefter begyndte hans tal at falde, og efter at hans anden kontrakt var udløbet, blev han en fri agent.

Stroll sluttede sig derefter til New York Rangers for en sæson, hvor han underskrev en kontrakt til en værdi af $3,25 millioner, hvilket tilføjede et betydeligt beløb til hans nettoværdi. Efter 29 kampe, og kun ét mål blev han givet afkald på af klubben. Jarret blev derefter en del af Minnesota Wild, men varede heller ikke længe der og spillede i 51 spil før udgivelsen. Han er i øjeblikket uden forlovelse.

Med hensyn til hans personlige liv, datede Jarret modellen og skuespillerinden Rachel Hunter; parret planlagde endda at gifte sig, men det hele faldt fra hinanden. Han har været i et forhold med Erin Andrews siden 2015.

Jarret havde også problemer med loven, da han blev arresteret for besiddelse af stoffer i 2015, men han er også filantrop, starter Jarret Stroll Comfort Fund, og har organiseret velgørende golfturneringer i Saskatoon, Saskatchewan, årligt fra 2006 til 2011, hvilken indtjening der blev anvendt til førnævnte fond.

Anbefalede: