Indholdsfortegnelse:

Stephen Jacksons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Stephen Jacksons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Stephen Jacksons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Stephen Jacksons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Stephen Jacksons nettoværdi er $25 millioner

Stephen Jacksons løn er

Image
Image

$10 millioner

Stephen Jackson Wiki Biografi

Stephen Jesse Jackson blev født den 5. april 1978 i Port Arthur, Texas, USA, og er en pensioneret professionel basketballspiller, der spillede som lille angriber i NBA-ligaen fra 2000 til 2014. Jackson startede i New Jersey Nets og sluttede hans karriere hos Los Angeles Clippers, hvor han i mellemtiden vandt en NBA-titel med San Antonio Spurs i 2003. Han var kendt som en svend, da han skiftede hold otte gange i løbet af sin rige karriere. Hans talrige kontrakter øgede hans nettoværdi markant. Jacksons karriere startede i 1997.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Stephen Jackson er fra midten af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Jacksons nettoværdi er 25 millioner dollars, de fleste af hans penge har han tjent ved professionelt at spille basketball.

Stephen Jacksons nettoværdi på $25 millioner

Stephen Jackson blev født og opvokset af sin mor Judyette, en enlig forælder, der skulle arbejde to job i Port Arthur, Texas - Jackson hjalp sin mor ved at arbejde i sin bedstefars restaurant som opvasker og bordrenser. Han gik på Abraham Lincoln High School i sin hjemby og førte basketballholdet til et statsmesterskab, da han var junior. Jackson skiftede senere til Oak Hill Academy i Virginia og dukkede op som et betydeligt talent. Stephen blev dømt som akademisk udelukket, og University of Arizona afviste hans ansøgning, så han gik på Butler County Community College i El Dorado, Kansas i stedet, men blev kun et semester.

Efterfølgende valgte Phoenix Suns Jackson som det 42. valg samlet i 1997 NBA Draft, men blev frafaldet uden at spille en eneste kamp. Han gik for at spille basketball i Venezuela og Den Dominikanske Republik, før han endelig fik sin chance i NBA. Jackson spillede for New Jersey Nets (Brooklyn Nets) i sin debutsæson 2000-2001 og havde i gennemsnit 8,2 point pr. kamp i 40 starter. Stephen hen blev en fri agent, og Spurs købte ham for sæsonen 2001-2002, men han var skadet det meste af kampagnen. Han var dog rask det næste år og var med til at vinde NBA-mesterskabet i 2003, primært brugt som sjette mand.

Efter at have vundet titlen, var Jackson en fri agent igen og underskrev en to-årig aftale med Atlanta Hawks, og havde sin bedste sæson til dato i 2003-2004, med et gennemsnit på 18,1 point, 4,6 rebounds og 3,1 assists per kamp i 80 kampe. Han underskrev en ny, forbedret aftale; en 6-årig, $38,3 millioner kontrakt, men blev straks byttet til Indiana Pacers for Al Harrington. Jackson spillede godt i sin første sæson i Indiana, men blev suspenderet i 30 kampe efter at have kæmpet med Detroit Pistons-fans på tribunen under en kamp. Han tilbragte endnu en halvanden sæson med Pacers, før han blev byttet til Golden State Warriors i januar 2007, men missede de første syv kampe som Warrior på grund af en suspension på grund af hans juridiske problemer. Han afsluttede sæsonen 2006-2007 med 16,8 point, 3,3 rebounds og 4,4 assists per kamp.

De næste to sæsoner var ret succesrige for Jackson, da han spillede en stor rolle i Warriors-holdet med et gennemsnit på mere end 20 point per kamp i 2008 og 2009, men blev derefter byttet til Charlotte Bobcats sammen med Acie Law til gengæld for Vladimir Radmanović og Raja Bell. I 72 kampe (alle starter) for Bobcats i 2009 opnåede Jackson et gennemsnitligt karrierehøjde på 21,1 point og 5,1 rebounds pr. kamp. Den næste sæson var også god for ham, men han begyndte at afvise i 2011, da han blev byttet til Milwaukee Bucks som en del af en tre-holds aftale. Den 13. marts 2012 blev Jackson solgt tilbage til Golden State, hvor han ikke spillede et spil, da han kun to dage senere blev byttet til San Antonio. Jackson tjente som bænkspiller i de næste to sæsoner, før han afsluttede sin karriere i Los Angeles Clippers i 2014.

Med hensyn til sit personlige liv har Stephen Jackson været gift med Renata Elizabeth White siden 2009, og de har to børn. Jackson har ofte haft problemer med myndighederne, da han er blevet sigtet for grov kriminel hensynsløshed, overfald, to tilfælde af vold og uorden. Han gjorde sin samfundstjeneste og blev aktiv i velgørenhedsarbejde og etablerede Stephen Jackson Academy of Art, Science and Technology i 2008. Jackson indspillede også et rap-mixtape kaldet "What's A Lockout?" den 2011.

Anbefalede: