Indholdsfortegnelse:

Lynne Curtin Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Lynne Curtin Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Lynne Curtin Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Lynne Curtin Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Former 'RHOC' Star Lauri Peterson Reacts To Video Of Her Son Being Attacked In Jail 2024, April
Anonim

Lynne Curtins nettoværdi er $5 tusind

Lynne Curtin Wiki Biografi

Lynne Curtin blev født den 19. juli 1955 i Santa Clara County, Californien, USA, og er en tv-personlighed og skuespillerinde, sandsynligvis bedst kendt for at optræde i tv-reality-programmet "The Real Housewives of Orange County" (2006-2010). Curtin optrådte også i "The Real Housewives Confess: A Watch What Happens Special" (2009) og tv-serien "Reality Relapse" (2014). Alle disse optrædener hjalp Curtin med at øge hendes nettoværdi - Lynne har været et aktivt medlem af underholdningsindustrien siden 2006.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Lynne Curtin er fra midten af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Lynne Curtins nettoværdi kun er $5.000, et beløb hun tjente hovedsageligt ved sit engagement i serien "The Real Housewives of Orange County".

Lynne Curtins nettoværdi $5.000

Lynne Ann Colee blev født af en hærfar og voksede for det meste op i det sydlige Californien. Hendes debut på tv kom i 2006, da hun optrådte i Bravos realityshow "The Real Housewives of Orange County", som koncentrerer sig om fem familier, der bor i en beskyttet enklave i det sydlige Californien, og de faktiske husmødre, der bor i det velhavende samfund. Curtin optrådte i 50 afsnit som hovedrolle eller gæst fra 2006 til 2010.

I 2009 blev Curtin castet i tv-filmen "The Real Housewives Confess: A Watch What Happens Special", instrueret af Michael Dimich. Et år senere optrådte Lynne i talkshowet "Watch What Happens: Live" og "Who Wants to Be a Millionaire". Curtin var derefter gæst i et afsnit af tv-serien "The Fashion Show" (2010), med Isaac Mizrahi, Kelly Rowland og Fern Mallis i hovedrollerne. Hendes seneste optræden var i Reality-TV-serien "Reality Relapse" (2014), med Ryan Allen Carrillo, Rachel Reilly og Howard Henley i hovedrollerne.

Med hensyn til hendes personlige liv, var Curtin gift med Frank Curtin fra 1989 til 2013, og de har to døtre sammen; Alexa og Raquel. Lynne havde en smykkelinje, der kollapsede relativt hurtigt, og det samme gjorde ægtemandens byggefirma, så parret kom ud i en finanskrise, blandt andet skyldte de 30.000 dollars i ubetalt skat i 2009. Familien besluttede at flytte fra deres hjem på Capistrano Beach til en mindre lejlighed i Laguna Beach forværredes deres økonomiske situation dog, og de gik i stykker, mens Curtins datter Raquel startede sin karriere i pornoindustrien for at betale for plastikkirurgi som følge af et vildt teenageliv, som Lynne ikke godkendte, men ikke var i stand til for at fraråde hende det, så hun og hendes mand var nødt til at anskaffe sig en professionel rådgiver, som beskæftiger sig med teenageadfærd, som ikke hjalp på deres økonomiske situation. Alligevel fortsatte Raquel med at leve sit eget liv, uden at respektere sine forældre fuldstændig, og rygtet går på, at hun blev gravid, men ikke er gift.

I hendes personlige liv er der ingen andre detaljer om Lynnes forholdsstatus efter skilsmissen i 2013, eller om hendes mindre end private affærer. Lynne Curtin bor i øjeblikket i Aliso Viejo, Californien.

Anbefalede: