Indholdsfortegnelse:

Jon Huntsman Jr. Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Jon Huntsman Jr. Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Jon Huntsman Jr. Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Jon Huntsman Jr. Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Jon Huntsman: The U.S., China, and the Digital Economy 2024, Kan
Anonim

Jon Huntsmans nettoværdi er $950 millioner

Jon Huntsman Wiki Biografi

Jon Meade Huntsman Jr. blev født den 26. marts 1960 i Redwood City, Californien, USA, og er nok bedst kendt for at være en politiker, der ikke kun har fungeret som den 16. guvernør i Utah (2005-2009) og som USA Ambassadør i Singapore (1992-1993) og i Kina (2009-2011), men også i fem amerikanske præsidenters administrationer. Han er også kendt som forretningsmand. Hans politiske karriere har været aktiv siden slutningen af 1990'erne.

Så har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Jon Huntsman Jr. er? Det er blevet anslået af autoritative kilder, at Jon tæller sin nettoformue til det imponerende beløb på 950 millioner dollars i midten af 2016. Denne sum penge er resultatet af hans involvering ikke kun i politik, men også i en række forskellige virksomheder..

Jon Huntsman Jr nettoværdi $950 millioner

Jon Huntsman Jr. blev opvokset med otte søskende, søn af Karen Huntsman, som var datter af David B. Haight, en LDS-kirkens apostel, og Jon Huntsman Sr., en milliardær forretningsmand og ejer af Huntsman Corporation, en familie forretning; en af hans forfædre er LDS-kirkens leder Parley P. Pratt. Da han kun var 15 år gammel, opnåede han rang som Eagle Scout, som er den højeste rang af Boy Scouts of America (BSA), en af de største ungdomsorganisationer i USA. Han gik på Highland High School i Salt Lake City, men forud for sin studentereksamen stoppede Jon, da han ønskede at blive et keyboard, der spilles i rockbandet Wizard. Han fik dog sin G. E. D., og kort efter blev han studerende ved University of Utah, hvor han sluttede sig til Sigma Chi-broderskabet. Mens han var der, besluttede Jon at tjene to næste år som mormonmissionær i Taiwan, og da han vendte tilbage, flyttede han til University of Pennsylvania, hvorfra han dimitterede med en BA-grad i international politik i 1987.

Jons politiske karriere begyndte således lige efter college, da han blev ansat som assistent i Det Hvide Hus i 1987, og fungerede i denne stilling indtil 1989, hvor præsident George W. Bush udnævnte ham til viceminister for handelsudvikling og handel. for østasiatiske og stillehavsanliggender. Han forblev i denne stilling indtil 1992, hvor han reelt blev forfremmet til stillingen som ambassadør i Singapore. Han tjente i den stilling i lidt over et år, hvor hans nettoformue steg med en stor margin.

Derefter fokuserede han på sin erhvervskarriere, men vendte tilbage til politik i 2000'erne og blev USAs vicehandelsrepræsentanter i George W. Bush-administrationen. I 2003 trak han sig tilbage fra sin stilling og startede en kampagne for at blive Utahs guvernør. Han blev valgt og fungerede som den 16. guvernør i Utah fra 2005 til 2009. Derefter blev han USA's ambassadør i Kina og var i stilling i to år, hvilket øgede hans nettoformue yderligere.

I 2011 begyndte han at føre valgkamp ved præsidentvalget, men efter et par måneder annoncerede han afslutningen på kampagnen og begyndte at støtte det republikanske partis kandidat Mitt Romney.

For at tale om sin karriere som forretningsmand, fra 1993 til 2001, var Huntsman direktør for Huntsman Corporation, hans familiefirma, som har virksomheder i forskellige industrier, herunder fremstilling af diverse polyurethaner, ydeevneprodukter og pigmenter. Desuden har han fungeret som administrerende direktør og bestyrelsesformand i firmaer som Envision Utah og Utah Opera, blandt andre. Han har også været i bestyrelsen for Ford Motor Co. siden 2012, hvilket også har øget hans nettoværdi.

Hvis man skal tale om sit personlige liv, så har Jon Huntsman Jr. været gift med Mary Kaye siden 1983; parret har syv børn.

Anbefalede: