Indholdsfortegnelse:

Bill Fagerbakke Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Bill Fagerbakke Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Bill Fagerbakke Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Bill Fagerbakke Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Tom Kenny (SpongeBob) Improvises 5 New Cartoon Voices | Vanity Fair 2024, Kan
Anonim

William Mark Fagerbakkes nettoværdi er $10 millioner

William Mark Fagerbakke Wiki Biografi

William Mark Fagerbakke blev født den 4. oktober 1957 i Fontana, Californien, USA, og er både skuespiller og stemmeskuespiller, som er hovedkilderne til hans nettoformue. Hans hovedroller inkluderer dem som Dybinski i sitcom "Coach" (1989-1997), Patrick Star i den animerede serie "SpongeBob Square Pants" (1999-nutid) og karakteren af Marvin Erikse i "How I Met Your Mother" (2005-2014). Bill Fagerbakke har været aktiv i underholdningsbranchen siden 1984.

Hvor rig er skuespilleren? Ifølge vurderinger fra autoritative kilder er Bill Fagerbakkes nettoformue så meget som 10 millioner dollars ud fra de data, der blev præsenteret i midten af 2016.

Bill Fagerbakke nettoværdi 10 millioner dollars

Til at begynde med er Fagerbakke opvokset i Fontana, men afsluttede sin ungdomsuddannelse på Minico High School i Rupert, Idaho, og gik senere på University of Idaho, hvor han spillede fodbold for vandalerne, indtil en skade afsluttede hans karriere. Til sidst besluttede han sig for at gå ind i teatret og optrådte i en produktion af "Godspell" på universitetet.

Med hensyn til sin professionelle karriere har han deltaget i adskillige tv-serier, herunder assistenttræner Dybinski i "Coach" (1989-1997), og medvirket i film, herunder "The Funny Farm" (1988) og adskillige værker på Broadway. Desuden efterlignede han Tom Cullen, en mand med psykiske problemer i miniserien "The Stand" (1994) baseret på romanen af samme navn skrevet af Stephen King. I 1999 spillede han officer Karl Metzger i den originale serie, der blev sendt på HBO "Oz". For at tilføje mere, er han stemmen til Patrick Star i serien "SpongeBob Square Pants" (1999 - nu). I mellemtiden har han lagt stemme til en række karakterer i animationsfilmene og serien "Hjælp! I'm a Fish" (2000), "Lloyd in Space" (2001), "Lady and the Tramp 2: Scamp's Adventure" (2001), "Ken Park" (2002), "Final Fantasy: Unlimited" (2002) og "Snemanden Patrick" (2002). I 2007 optrådte han i serien "Heroes" som Steve Gustavson, i afsnittene "Run" og "Unexpected".

Fagerbakke er blevet hyldet af Screen Actors Guild og School of Acting Juilliard for sine roller som Shylock i "The Merchant of Venice" af William Shakespeare og som Torvald i "A Doll's House" af Ibsen. I 2009 vendte han tilbage på det store lærred for at deltage i filmen med titlen "Jennifer's Body". I 2011 optrådte han i det romantiske komedie-drama "The Artist" instrueret, skrevet og co-redigeret af Michel Hazanavicius - filmen blev lavet i sort-hvid, stumfilmstil; Bill blev sammen med ensemblet nomineret til Critics' Choice Movie Awards.

Fra 2005 til 2014 personificerede han Marvin Eriksen Sr., far til Marshall Eriksen i komedien, der blev sendt på CBS - "How I Met Your Mother". I øjeblikket udtaler han den computeranimerede komedie-webserie "All Hail King Julien" (2014-nutid). Samlet set har alle de tidligere nævnte roller tilføjet beløb til størrelsen af Bill Fagerbakkes nettoformue.

Endelig, i skuespillerens personlige liv, ansøgte Fagerbakke om juridisk adskillelse fra sin kone, skuespillerinden Catherine McClenahan, med henvisning til uforenelige uoverensstemmelser i 2012; de havde været gift siden 1989.

Anbefalede: