Indholdsfortegnelse:

Bill Duke nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Bill Duke nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Bill Duke nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Bill Duke nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: The Life and Tragic Ending of Bill Duke 2024, Kan
Anonim

Bill Duke nettoværdi er $2 millioner

Bill Duke Wiki Biografi

William Henry Duke, blot kendt som Bill Duke, er en amerikansk film- og tv-instruktør, skuespiller og filmproducent. Hvor rig er Bill Duke? Kilderne oplyser, at Bill Dukes nettoværdi anslås til at være 2 millioner dollars. Størstedelen af Bill Dukes nettoformue og hans årsløn kommer fra hans karriere i underholdningsindustrien. Bill Duke blev født i 1943 i Poughkeepsie, New York, og studerede drama og kreativ skrivning på Duchess Community College og fik endda sin første skuespillerrolle hos Dutchess i en forestilling med titlen "Emperor Jones", hvor han portrætterede hovedpersonen Eugene.

Bill Duke nettoværdi $2 millioner

Da Duke dimitterede fra Dutchess College, fortsatte han med at studere ved Boston University for at forfølge en bachelorgrad i drama. Dukes studier fortsatte med Tisch School of Arts i New York, samt en privat filmskole AFI Conservatory, hvorefter han fortsatte med at optræde på Broadway. Dukes første Broadway-optræden fandt sted i 1971 i en musical skabt af Melvin Van Peebles med titlen "Ain't Supposed to Die a Natural Death". Omtrent på samme tid bidrog Bill Duke til sin nettoformue ved at instruere flere tv-serier, såsom "Miami Vice" med Don Johnson og Olivia Brown, og "Hill Street Blues", der blev kåret til All-Time Best Cop Show af TV Guide i 1993. Bill Dukes forehavender med instruktionen resulterede i biograffilm, herunder "Deep Cover" med Jeff Goldblum, "The Cemetery Club" med Olympia Dukakis og Danny Aiello i hovedrollerne, "The Killing Floor", samt "Sister Act 2: Back in vanen” med Whoopi Goldberg.

Bill Duke har udvidet sine talenter til skuespil og medvirket i adskillige film, hvoraf de mest bemærkelsesværdige er komediefilmen "Car Wash", hvor han medvirkede sammen med George Carlin, "American Gigolo" med Richard Gere, "Exit Wounds" med en rapperen DMX og Steven Segal, og Allen og Albert Hughes' instruktørdebut "Menace II Society" med Jada Pinkett. Han spillede også sammen med Mel Gibson i "Bird on a Wire" og "Payback". Selvom Bill Duke mest er kendt for sine roller i film fra 1980'erne og 1990'erne, inkluderer nogle af hans seneste roller Jim Sheridans "Get Rich or Die Tryin'", som er en dramafilm med 50 Cent, og "X-Men".: The Last Stand” med Ian McKellen, Hugh Jackman, Patrick Stewart og andre. En berømt skuespiller og en filminstruktør med en anslået nettoværdi på $2 millioner, Bill Duke støtter aktivt forskellige velgørende formål.

I 2008 etablerede Duke en non-profit organisation med titlen "Duke Media Foundation", der tilbyder medietræning til gymnasiebørn. Derudover støtter organisationen fundraising til formål som hiv- og aids-uddannelse, finansiel forståelse samt ernæringsuddannelse. Bill Duke er administrerende direktør for "Duke Media Foundation" og deltager i bestyrelsen for Educating Young Minds, som er et efterskoleprogram, der fokuserer på at hjælpe den indre bys unge med deres skolearbejde. Bill Duke er i øjeblikket gift med Shelia Moses, en forfatter, som er blevet nomineret til National Book Award, samt NCAAP Image Award.

Anbefalede: