Indholdsfortegnelse:

Winston Duke nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Winston Duke nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Winston Duke nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Winston Duke nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: BLACK PANTHER "M'Baku" Interview - Winston Duke 2024, Kan
Anonim

Winston Dukes nettoværdi er $800.000

Winston Duke Wiki Biografi

Winston Duke blev født den 15. november 1986 i Republikken Trinidad og Tobago, det sydlige Caribien, og er en skuespiller nu baseret i USA. Han er bedst kendt for at optræde i forskellige tv-shows, herunder "Person of Interest" og "Major Crimes". Han er også blevet castet til at blive en del af Marvel Cinematic Universes film "Black Panther" og "Avengers: Infinity War". Alle hans anstrengelser har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Winston Duke? Fra slutningen af 2017 anslår kilder en nettoværdi, der er på $800.000, for det meste tjent gennem en succesfuld karriere inden for skuespil. Efterhånden som han fortsætter sin karriere, forventes det, at hans formue også vil fortsætte med at stige.

Winston Duke nettoværdi $800.000

Som ni år gammel immigrerede Winston og hans familie til USA. Senere ville han forfølge en karriere inden for skuespil og deltage i forskellige teaterproduktioner af Yale Repertory Theatre, mens han studerede på universitetet, såvel som hos Portland Stage Company. Dette ville føre til tv-skuespilmuligheder for ham, hvilket ville øge hans nettoformue; et af hans første projekter var en episode af "Law & Order: Special Victims Unit". Han blev derefter castet til rollen som Dominic i serien "Person of Interest", hvor han skulle optræde i syv afsnit. Science fiction-krimi-dramaserien er produceret af JJ Abrams og har modtaget positive anmeldelser og har bestemt boostet Winstons nettoværdi.

I 2015 havde Duke derefter en tre episodes rolle i "The Messengers", hvor han spillede Zahir Zakaria i serien, som var en del af The CW, men blev aflyst lige efter en sæson. Året efter blev han castet i "Major Crimes", før han fik rollen som Dwight i "Modern Family", og optrådte i tre episoder i den mockumentære familie-sitcom, som har vundet adskillige priser gennem hele forløbet, herunder adskillige Emmy og en Golden Globe Award – det er også et af de seneste års højest indtægtsskabende shows.

Dukes næste projekter ville øge hans nettoværdi dramatisk, da han ville blive castet i sine første filmroller, i skurkrollen som M'Baku til filmen "Black Panther", som han også skal gentage i den kommende film "Avengers".: Infinity War”. M'Baku eller Man-Ape er en skurk fra Marvels tegneserier, ofte afbildet som en fjende af superhelten Black Panther. Filmen vil være baseret på tegneserien og karakteren af samme navn og vil hænge sammen med hele Marvel Cinematic Universe. Den følgende film "Avengers: Infinity War" vil også byde på en ensemblebesætning med adskillige skuespillere fra tidligere MCU-film. Karakterer fra film som "Guardians of the Galaxy", "Captain America: Civil War" og "Avengers: Age of Ultron" skal dukke op. Hans nettoværdi vokser bestemt stadig.

For hans personlige liv er intet kendt om nogen af Winstons romantiske forhold, ikke engang rygter endnu! Han er aktiv på sociale medier med mere end 4.000 følgere på Twitter og over 8.000 likes på Facebook. Han har også over 9.000 følgere på Instagram. Hans sociale mediesider opdateres løbende.

Anbefalede: