Indholdsfortegnelse:

Joe Theismann Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Joe Theismann Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Joe Theismann Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Joe Theismann Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Love on the Sidelines 2024, April
Anonim

Joseph Robert Theismanns nettoværdi er $5 millioner

Joseph Robert Theismann Wiki Biografi

Joseph Robert Theismann blev født den 9. september 1949 i New Brunswick, New Jersey USA, af mor Olga Tobias af ungarsk afstamning og far Joseph John Theismann, af østrigsk afstamning. Han er en tidligere amerikansk fodboldspiller, sportskommentator, virksomhedstaler, restauratør og lejlighedsvis skuespiller. Han er nok bedst kendt som quarterback for Washington Redskins i National Football League (NFL).

Så hvor rig er Joe Theismann? Ifølge kilder i midten af 2016 har Theismann tjent en nettoværdi på over 5 millioner dollars. Hans rigdom er etableret i løbet af hans fodboldkarriere, såvel som i karrieren som tv-vært, skuespiller og restauratør.

Joe Theismann nettoværdi $5 millioner

Theismann voksede op i South River, New Jersey, hvor han gik på South River High School, og udmærkede sig ikke kun i fodbold, men også i basketball og baseball. Han meldte sig senere ind på University of Notre Dame og accepterede et college-stipendium. I løbet af sit andet år blev han startende quarterback for Fighting Irish, og satte adskillige skolerekorder, såsom for at passere yards i en sæson, at passere yards i en kamp, touchdowns i en sæson og afslutninger i en kamp. Han modtog All-America hæder og førte holdet til på hinanden følgende Cotton Bowls. Han var også i kamp om Heisman Trophy, mens han var i Notre Dame, og sluttede på andenpladsen efter Jim Plunkett. I 2003 blev han optaget i College Football Hall of Fame.

Efter sin eksamen i 1971 blev Theismann valgt i fjerde runde af NFL Draft af Miami Dolphins og af Minnesota Twins i den 39. runde af Major League Baseball (MLB) Draft. Men på grund af en kontraktstrid med Dolphins skrev spilleren ikke under med holdet; i stedet underskrev han en kontrakt på $50.000 per sæson med Toronto Argonauts fra Canadian Football League og tilbragte tre sæsoner med holdet. Hans nettoformue var i starten.

Efter at hans kontrakt med CFL var udløbet, skrev Theismann under med Washington Redskins i 1974. I løbet af sin første sæson med holdet tjente han som punt-retur, men i 1978 blev han holdets startende quarterback. I de følgende år slog spilleren holdets rekorder for bestået yardage (25, 206), fuldførelser (2.044) og forsøg (3.602). I 1982 vandt han Walter Payton NFL Man of the Year Award for samfundstjeneste. Han førte holdet til at optræde i Super Bowl XVII i 1982 og i Superbowl XVIII året efter. Dette gjorde det muligt for ham at vinde Bert Bell Award i 1982 og ligaens "Most Valuable Player" Award i 1983. Han blev også kåret som en af holdets 70 bedste spillere nogensinde. Hans rigdom blev øget betydeligt.

Desværre sluttede Theismanns karriere i 1985 på grund af et benbrud, han pådrog sig under en kamp mod New York Giants, der blev hoppet på af Giants-spillerne Lawrence Taylor og Harry Carson. Den grufulde skade resulterede i, at Theismanns højre ben var kortere end hans venstre. Han trak sig tilbage fra sin fodboldkarriere i en alder af 36.

Theismann fungerede derefter som kommentator ved Super Bowl XIX, mens han stadig var aktiv. I 1986 og 1987 blev han farvekommentator på regional CBS-dækning af NFL. I 1988 begyndte han at være vært for ESPN Sunday-Night Football-udsendelserne og forblev i den position, indtil han blev udskiftet i 2007, hvorefter han har spillet adskillige Redskins pre-season spil på CSN. I 2009 sluttede han sig til NFL Networks tv-show kaldet "Playbook", hvor han analyserede spilfilm. Theismann blev også set på NBC som medvært for NFL-spil i 2010. Året efter var han medvært på NFL Networks program "No Huddle". Alle bidrog til hans nettoformue.

Theismann optrådte som sig selv i flere film, herunder "B. J. and the Bear", "Cannonball Run II" fra 1984 og "The Man from Left Field" fra 1993. Han optrådte også i 2013-tv-serien "Necessary Roughness" og 2014 "Brooklyn Nine-Nine". Hans seneste filmoptræden har været i filmen "Love on the Sidelines" fra 2016, hvor han spiller far til en skadet fodboldspiller. Theismann har også fungeret som talsmand for en national tv-reklame for pillen Super Beta Prostate, samt for livsforsikringsselskabet Colonian Penn, som har forbedret hans formue betydeligt.

Derudover ejer Theismann en restaurant, der bærer hans navn i Washington, DC, og er også forfatter til "The Complete Idiot's Guide to Understanding Football like a Pro"; begge bidrager til hans nettoformue.

I sit personlige liv var Theismann gift med Shari Brown (1970-84), med hvem han har tre børn. Spilleren startede derefter et langt on-and-off forhold med tv-værten Cathy Lee Crosby, men i 1992 giftede han sig med en tidligere Miss Connecticut Jeanne Caruso, men de blev skilt i 1995, hvilket kostede ham næsten 1 million dollars i ægteskabelig ejendom og 3.500 dollars. om måneden i underholdsbidrag. Han har været gift med Robin Smith siden 1996.

Anbefalede: