Indholdsfortegnelse:

Sonya Smiths nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Sonya Smiths nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Sonya Smiths nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Sonya Smiths nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Sonya Smiths nettoværdi er $5 millioner

Sonya Smith Wiki Biografi

Sonya Eleonora Smith Jacquet blev født den 23rdapril 1972 i Philadelphia, Pennsylvania, USA, og er af venezuelansk og tysk aner. Bedst kendt under sit kunstnernavn Sonya Smith, hun er en skuespillerinde, der tjente sin berømmelse og nettoværdi med hovedrollen i mange telenoveller, herunder "Milagros" (2000), Destino De Mujer (1997) og hendes mest mindeværdige rolle som Estrellita Montenegro i telenovelaen. "Cara Sucia" (1992)

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Sonya Smith er? Ifølge kilder er det blevet anslået, at Sonya Smiths nettoværdi er 5 millioner dollars, hvor det meste af hendes rigdom kommer fra hovedrollen i telenoveller, men også i film.

Sonya Smiths nettoværdi 5 millioner dollars

Selvom hun var født i USA, flyttede hun til Venezuela med sin mor efter sidstnævntes skilsmisse fra Sonyas far. Takket være hendes blandede oprindelse, er hun nu flydende i tysk og spansk sprog, og også engelsk. Mens hun boede i Venezuela, gik Sonya på Universidad Central de Venezuela, hvor hun opnåede en grad i psykologi.

Sonyas karriere begyndte i begyndelsen af 1990'erne med et par deltidsroller i telenovelas, men hun fik et gennembrud i hovedrollen som Estrellita Montenegro i telenovelaen "Cara Sucia" (1992). Hendes succes var øjeblikkelig, og Sonya blev snart castet i en anden tevenovela, "Rosangelica", og snart begyndte hendes nettoværdi at stige.

Sonyas næste bedrifter i skuespilindustrien var roller i telenovellerne "Maria Celeste" (1994) og "Guajira" (1996). I 1997 optrådte Sonya som Mariana Oropeza i en anden telenovela, med titlen "Destino De Mujer", og i 2000 blev hun castet som Milagros Vargas, en hovedrolle i den populære telenovela "Milagros".

Hendes nettoværdi steg yderligere, da hun fik sin Hollywood-debut i sci-fi-komediefilmen "Cyxork 7" (2006) sammen med Ray Wise og Beata Pozniak. Samme år fik hun en anden hovedrolle, denne gang i telenovelaen "Olvidarte Jamas". Året efter arbejdede hun på en anden telenovela, "Acorralada", og var med i filmene "La Misma Luna" og "Ladron Que Roba A Ladron", sammen med Fernando Colunga, Gabriel Soto og andre stjerner. Selvfølgelig steg hendes nettoværdi støt med disse optrædener.

I de senere år har Sonya været mere dedikeret til det store lærred, så hun optrådte i film som "Unknowns" (2012, "Hunted By Night" (2010) og "I Didn`t Know Who I Was" (2008) Hun forblev dog også tro mod sin karriere som telenovela-skuespillerinde og optrådte i serier som "Corazon Valliente" (2012), "Vuelveme A Querer" (2009), "Aurora" (2010-2011) og "Donde" Esta Elisa” (2010), som alle bidrog til hendes nettoformue.

Hendes seneste satsninger i underholdningsindustrien inkluderer rollen som Cayetana Belmonte del Yunco i telenovela "Tierra De Reyes".

Samlet set er Sonya en af stjernerne i sydamerikanske produktioner, da hun har medvirket i over 30 tv- og filmtitler, som hun også har opnået adskillige prestigefyldte anerkendelser for, såsom Latin Pride National Awards for Outstanding Woman Achievement i 2008 og Miami Life pris i 2011.

Hvad angår sit personlige liv, bor Sonya i øjeblikket i Oklahoma City sammen med sin mor. Tidligere var Sonya hemmeligt gift med den mexicanske skuespiller Gabriel Porras, som hun mødte på settet til telenovelaen "Olvidarte Jamás" (2006). Sammen boede de i Miami, Florida, indtil de blev skilt i 2013.

Anbefalede: