Indholdsfortegnelse:

Ina Gartens nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Ina Gartens nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Ina Gartens nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Ina Gartens nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Ina Gartens nettoværdi er $40 millioner

Ina Garten Wiki Biografi

Ina Rosenberg Garten blev født den 2. februar 1948 i Brooklyn, New York City, USA i en jødisk familie, og er kendt som en personlighed i underholdningsindustrien som en populær kok såvel som en tv-programvært. Derudover har hun skrevet en del kogebøger, ligesom hun har arbejdet som atompolitisk analytiker i Det Hvide Hus.

Så hvor rig er Ina Garten? Autoritative kilder anslår, at Inas nettoværdi er over 40 millioner dollars i midten af 2016, akkumuleret som tv-stjerne, forfatter og analytiker for to præsidenter i Det Hvide Hus i løbet af hendes karriere, der nu strækker sig over mere end 45 år.

Ina Gartens nettoværdi 40 millioner dollars

Ina er opvokset i Stamford, Connecticut, og viste en videnskabelig egnethed i skolen, men udsatte derefter en videregående uddannelse for at gifte sig og boede i Fort Bragg, North Carolina, mens hendes mand aftjente fire års militærtjeneste under Vietnamkrigen. Her udvidede hun sin interesse for kulinariske aktiviteter (og kvalificerede sig som privatpilot), hvilket fortsatte, da de flyttede til Washington DC i 1972 med sin mands job, men hun blev også ansat i Det Hvide Hus, hvor hun i mellemtiden afsluttede en MBA-grad hos George Washington Universitet. Hun blev til sidst forfremmet til at skrive atomenergibudget og politiske papirer for præsidenterne Gerald Ford og Jimmy Carter, men fandt afslapning i madlavningen, såvel som at "vende" huse og sagde efterfølgende op i 1978 for at købe en specialforretning med madvarer i New York – Barefoot Contessa – opkaldt efter 50'er-filmen med Ava Gardner i hovedrollen.

Ina havde så stor succes, at virksomheden blev mangedoblet i fysisk størrelse og indtægter – og til sidst online – Garden solgte den i 1996 og begyndte derefter at skrive og udgav mange bøger, der begyndte med 'The Barefoot Contessa Cookbook' (1999) og mange flere om et lignende tema, herunder "Barfoot Contessa Parties! Idéer og opskrifter til nemme fester, der er virkelig sjove' (2001), "Barfoot in Paris: Easy French Food You Can Make at Home" (2004), 'Barfoot Contessa at Home: Everyday Recipes You'll Make Over and Over Again' (2006), 'Barfoot Contessa: How Easy Is That?' (2010), til dato i alt over 10.

Ina havde igen succes til det punkt, hvor hun begyndte at optræde på tv i 2000, hvilket øgede hendes nettoværdi yderligere. Hun begyndte sin karriere i showet 'From Martha's Kitchen: Ina Garten's Kitchen Clambake', på Food Network-kanalen, og siden 2002 har hun været vært for madlavningsprogrammet 'Barfoot Contessa', for hvilket Ina vandt to Daytime Emmy Awards for Outstanding Lifestyle /Culinary Host i henholdsvis 2009 og 2010.

Ud over dette er hun blevet nomineret en række gange. Fra 2006 til 2010 øgede Garten sin nettoværdi ved at optræde i dokumentar-tv-serien 'Chefography'. Desuden optrådte hun fra 2010 til 2011 i sitcom '30 Rock' skabt af Tina Fey.

Ina har også arbejdet som klummeskribent for forskellige magasiner. Siden 1999 har hun skrevet for 'Martha Stewart Living magazine' i spalten i 'Entertaining is Fun!', siden 2003 for 'O, The Oprah Magazine' i spalten med titlen 'Entertaining', og siden 2006 for magasinet 'House' Smuk' i spalten 'Spørg den barfodede Contessa'.

I sit personlige liv giftede Ina sig i 1968 med Jeffrey Garten, som hun først havde mødt som femten år gammel. Ina tilhører Det Demokratiske Parti og er aktiv i det politiske liv.

Anbefalede: