Indholdsfortegnelse:

Mischa Barton Net Worth: Wiki, Gift, familie, bryllup, Løn, søskende
Mischa Barton Net Worth: Wiki, Gift, familie, bryllup, Løn, søskende

Video: Mischa Barton Net Worth: Wiki, Gift, familie, bryllup, Løn, søskende

Video: Mischa Barton Net Worth: Wiki, Gift, familie, bryllup, Løn, søskende
Video: What is Mischa Barton net worth? 2024, Kan
Anonim

Mischa Barton nettoformue er $ 3 millioner

Mischa Barton Wiki Biografi

Mischa Anne Marsden Barton dag er bedre kendt blot som Mischa Barton. Mischa Barton er en populær amerikansk modedesigner, model, skuespiller og talsmand, som har været i stand til at akkumulere anslået nettoformue så højt som 3 millioner dollars. Mischa Barton vundet hendes popularitet efter film”All My chldren”,”Notting Hil”,”Lawn Hunde” og”Hvalpe”. Hun har også spillet Vicky Austin fra”A Ring fra Endless Light”, Natasha Nat Wilson fra”Octane”, unge Ethel Ann fra”Lukning af Ring” og Mary Mouse Bedford fra”Lost and Delirious”, og det er grunden til, at i dag Mischa nettoformue er så stor.

Mischa Barton Net Worth $ 3 millioner

Mischa Anne Marsden Barton blev født den 24. januar 1986 i Hammersmith, London, Storbritannien. Hun blev opdraget af sin far og mor fra Irland sammen med to søstre - Zoe og Hania. Som teenager Barton studeret på St. Pauls pigeskole. Mischa blev født i London, men da hun var seks år gammel flyttede hun til New York med sine forældre og blev amerikansk statsborger. I USA deltog hun Professional børnenes skole og efter endt uddannelse studerede på The Royal Academy of Dramatic Art, som er beliggende i London.

Mischa nettoformue begyndte at stige meget tidligt, da hun stadig var en lille pige. Så Mischa havde en mulighed for at øge sin nettoformue, mens du spiller Diane fra kortfilmen”Polio Water”, som blev udgivet i år 1995. Det var det første skridt til sin fremtidige karriere, men en betydelig stigning i Bartons nettoformue blev kun to år senere, da hun medvirkede i den berømte”Lawn Dogs” sammen med Angie Harmon, Sam Rockwell, Christopher McDonald og Kathleen Quinlan.

Allerede dengang samfund forstod hvor rig Mischa Barton var. Men det var kun begyndelsen på en stor karriere, som senere havde hun endnu en stor mulighed for at vise hende handler talent. Hun udførte en af de vigtigste roller, mens du spiller Marissa Cooper fra”The O. C.” - teen drama, som blev sendt på FOX, og tilføjet en enorm mængde af nettoformuen til Barton. Der medvirkede hun i 76 episoder, og det er grunden til, at Mischa Barton blev faktisk et kendt navn efter sådan en succes.

Mischa Barton er også kendt som en personlighed set på forskellige musikvideoer. For eksempel, hun dukkede op i musikvideoen af Enrique Iglesias, der havde titlen”Addicted”, og senere spillet i andre musikvideoer af berømte personligheder, som James Blunt, Willis Earl Bearl og Noel Gallaghers”High Flying Birds”. Det er også skal nævnes, at Mischa var i stand til at vise sit talent ikke kun i modellering og handler, men i branchen sfære også. Lige efter indspilningen af ”Orange County” færdig, Mischa besluttet at øge sin nettoformue ved at starte sin egen tøjkollektion, der fik navnet”The Mischa Barton oplevelse”. Dette var en mere stor investering i Mischa nettoformue og en af de nyeste også, men det er bestemt ikke den sidste.

Anbefalede: