Indholdsfortegnelse:

Manu Ginobili Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Manu Ginobili Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Manu Ginobili Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Manu Ginobili Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Revive la anécdota que contó Tim Duncan sobre Ginóbili 2024, Kan
Anonim

Emanuel David "Manu" Ginóbili Maccari nettoværdi er $45 millioner

Emanuel David "Manu" Ginóbili Maccari løn er

Image
Image

$14 millioner

Emanuel David "Manu" Ginóbili Maccari Wiki Biografi

Emanuel David Ginobili Maccari blev født den 27. juli 1977 i Bahia Blanca, Buenos Aires, Argentina, af forældrene Jorge og Raquel Ginobili. Han er professionel basketballspiller for San Antonio Spurs i NBA og medlem af det argentinske basketballlandshold.

En berømt skydevagt, hvor rig er Manu Ginobili? Kilder oplyser, at Ginobili har tjent en nettoværdi på over 45 millioner dollars fra begyndelsen af 2016; hans sæsonløn hos Spurs er blevet anslået til $14 millioner. Spilleren har akkumuleret sin rigdom i løbet af sin karriere som professionel basketballspiller siden 1995.

Manu Ginóbili nettoværdi $45 millioner

Ginobili kommer fra en basketballfamilie, hvor hans to brødre er professionelle spillere, og hans far er tidligere spiller og basketballtræner. Således lærte Ginobili at spille i en tidlig alder. Han begyndte at spille professionelt i 1995 i den argentinske basketballliga, som medlem af Andino Sport Club-holdet. Året efter sluttede han sig til Estudiantes Bahia Blanca fra den argentinske liga i sin hjemby. I 1998 flyttede spilleren til Italien for at spille for Basket Viola Reggio Calabria i to sæsoner, hvor holdet rykkede op fra den italienske 2. division til den italienske 1. division, og Manu blev kåret til årets italienske ligaspiller.

Manu Ginóbili kom ind i NBA-draften i 1999, hvor San Antonio Spurs valgte ham som et 57. overordnet valg i anden runde af draften. I mellemtiden fortsatte han også med at spille i Italien, hvor han skrev under med Virtus Kinder Bologna-holdet og vandt det italienske mesterskab i 2001, 2001 Euroleague og de italienske pokaler i 2001 og 2002, og blev kåret til den italienske ligas MVP to gange samt Euroleague-finalerne MVP. Han var også en del af den italienske liga All-Star Game tre gange, mens han var med Kinder. Inden han kom til San Antonio Spurs, førte Ginobili Argentina ind i FIBA World Basketball Championships i Indianapolis i 2002 og sluttede på andenpladsen.

Spilleren sluttede sig derefter til Spurs, som skrev under på en etårig kontrakt på $2,9 millioner i 2002, hvilket øgede hans nettoværdi betydeligt. I løbet af sin første sæson med holdet spillede Ginobili kun et par kampe på grund af en skade, men han vandt stadig Western Conference Rookie of the Month og blev udnævnt til All-Rookie Second Team. Under slutspillet hjalp han holdet med at vinde deres andet mesterskab. Han vandt senere sin første gyldne medalje med Argentina ved 2004 Athen Olympics Basketball Tournament.

Spilleren gik ind i sin næste sæson med Spurs, og selvom hans statistikker gik frem i den regulære sæson såvel som i slutspillet, var holdet ikke så succesfuldt som året før. Han underskrev derefter en seksårig $52 millioner kontrakt med Spurs, hvilket i høj grad bidrog til hans rigdom. Hans tredje sæson blev betragtet som hans bedste; han øgede sin scoring betydeligt og førte holdet til at vinde sit tredje mesterskab, og blev dets anden førende målscorer, bag Tim Duncan. Omkring dette tidspunkt vandt Ginobili sin anden guldmedalje i Argentina. I løbet af sin fjerde sæson med Spurs pådrog han sig fod- og ankelskader, som kom til udtryk i hans statistikker. Selvom han stort set var kommet sig efter slutspillet, lykkedes det ikke holdet at komme ind i mesterskabet. Spurs vandt dog deres fjerde mesterskab i 2007-slutspillet, med et dynamisk bidrag fra Ginobili, hvis statistik lignede hans succesfulde tredje sæson. I den næste sæson nåede argentineren karrierens høje gennemsnit og vandt 2008 Sixth Man Award og All-NBA-tredjeholdet. Han førte holdet i point og assists i slutspillet, men Spurs nåede dog ikke til mesterskabet. På grund af en skade var Ginobili stort set inaktiv i den følgende sæson og missede fuldstændigt slutspillet i 2009, og holdet formåede ikke at komme ind i finalen igen.

I 2010 gensignerede Spurs ham til en treårig kontraktforlængelse på $39 millioner, hvilket løftede spillerens formue igen. I den næste sæson 2011 blev Ginobili udnævnt til All-Star-holdet og til All-NBA-tredjeholdet. Spurs kom til finalen i Western Conference og tabte derefter. Det samme var med sæsonen 2012-13. Ginobili re-signerede igen med Spurs, til en toårig kontraktforlængelse på $14,5 millioner, og fortsatte med at score sæsonens højeste point, og sluttede på tredjepladsen i afstemningen i prisen for årets sjette mand. Han pådrog sig en skade igen, hvilket mindskede hans statistik. Han gjorde dog rekorden for flest sejre i play-offs historie og førte holdet til at vinde 2014-mesterskabet, hans fjerde. Han skrev igen med Spurs i 2015, og efter at have lidt en skade, som resulterede i en operation tidligt i 2016, missede Ginobili adskillige kampe. Han vendte tilbage i marts.

I sit privatliv har Ginobili været gift med argentinske Marianela Orono siden 2004; de har tvillinger.

Anbefalede: